• Dauby
  • Uilenbaan 86
  • B-2160 Wommelgem | Antwerpen

Exclusief deurbeslag | Dauby

Zuid-West Vlaanderen is nog steeds rijk aan statige villa’s uit de jaren ‘50 en ‘60 die de toenmalige welvaart van de ondernemende regio illustreren. Deze karaktervolle villa uit 1969 is hier een mooi voorbeeld van. Het is precies deze karaktervolle uitstraling die de huidige eigenaars tot de aankoop wist te verleiden in 2011. Ze namen een architect en een interieurspecialist in de arm en verbouwden samen met Victor de woning naar hun wensen en naar hedendaagse normen. Voor het exterieur was een belangrijke wens een grote uitbouw. Voor het interieur was de wens een klassiek interieur, uiteraard in een modern jasje gestoken. Deze wens is tot in detail doorgevoerd met deurbeslag van Dauby.

Accenten leggen met deurbeslag

De eerste plaats waar je het exclusieve deurbeslag van Dauby terugvindt is de keuken. Zowel de keukenkastjes als de toegangsdeur heeft zwart deurbeslag van Dauby gekregen. En de kleur zwart is helemaal in. Alles mag tegenwoordig zwart zijn: raambekleding, kozijnen, vloeren, muren en zelfs plafonds! Die trend heeft Dauby onherroepelijk opgepakt. De subtiele kastenknoppen zijn een aangename afwisseling binnen dit enorm lichte interieur. Daarnaast matchen ze met de kleuren van de kozijnen. De tweede plaats waar je deurbeslag van Dauby kunt herkennen is buiten. De prachtige toegangsdeur van terras naar woning heeft een mooie, zwarte deurklink. In dit geval contrasteert de klink juist niet, maar ze valt compleet weg in het kozijnwerk met ronde bogen. Zo zie je maar dat deurbeslag een accent kan leggen door aanwezig te zijn of juist ook helemaal niet.

Meer over Dauby

Voor exclusief raam- en deurbeslag ben je bij Dauby aan het juiste adres! Naast raam- en deurbeslag heeft deze specialist ook een groot assortiment aan badkamer- en keukenaccessoires, metalen tegels, gordijnaccessoires en geurdispensers. Doordat de combinatie van deze producten kan er een totaalpakket worden aangeboden, zodat het interieur in dezelfde stijl kan worden opgeleverd. Ieder product heeft zijn eigen unieke uitstraling. Dit komt doordat ze werken met natuurlijke materialen en metalen. Daarnaast zijn de producten ook duurzaam en recycleerbaar! Ook design is een groot onderdeel van het aanbod. Het design is tot stand gekomen door het traditionele Italiaanse invloeden te combineren met de innovaties van het heden.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Victor

___

badkamer in betonlook, Dauby, deurbeslag, zwart, strak, badkamer, beton, exclusief

___

Meer projecten bekijken van Dauby?