Buitenmeubilair, Tuin loungeset, Design tuinmeubels, Borek, Tuinmeubelen

  • Borek Nederland
  • Bedrijfsweg 7
  • 5061 JX Oisterwijk

Exclusief buitenmeubilair | Borek

Dit modern droomhuis met luxueus interieur is gerealiseerd door Studio Marco van Veldhuizen in samenwerking met StudioLIV. Een oprijlaan met poort en smaakvol aangelegde voortuin voeren je naar de statige entree. De strakke belijning waaruit de villa is opgebouwd harmoniseert prachtig met de vele materialen die voor de architectuur zijn gebruikt. De prachtige tuin, inclusief buitenmeubilair van Borek, vormt een verlengde van het droomhuis.

Luxueus interieur

De energieke interieurontwerpster Linda Verlouw van StudioLIV realiseerde het ontwerp van een weelderig interieur, waarin de mooiste materialen, kleuren, vormen en details samenkomen. Het belangrijkste uitgangspunt voor het interieur was het creëren van een hotel-chique sfeer. Er werden veel natuurlijke kleuren en materialen toegepast die zorgen voor de levendige en luxueuze sfeer.

Buitenmeubilair, Tuin loungeset, Design tuinmeubels, Borek, Tuinmeubelen

Bijzonder interieur

Bij de prachtige architectuur en het weelderige interieur kan een exclusieve tuin natuurlijk niet ontbreken. De zichtlijnen van de villa zijn doorgetrokken en geaccentueerd. De tuin is aangekleed met onder meer een groot zwembad, een poolhouse en verschillende terrassen die zijn voorzien van het exclusieve buitenmeubilair van Borek. Door middel van de aankleding en de plantenbakken is de tuin bovendien erg mooi verankerd in de omgeving.

Buitenmeubilair, Tuin loungeset, Design tuinmeubels, Borek, Tuinmeubelen

Ultiem genieten

Ambachtelijk, comfortabel, kwalitatief en duurzaam zijn dé speerpunten van Borek. Het bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in parasols en buitenmeubilair is niet meer weg te denken uit de outdoor furniture wereld. Borek blijft steeds de creatieve grenzen verleggen om kwalitatief hoogwaardige en pure producten te creëren; producten die zorgen voor ultiem zitcomfort en perfecte schaduw. Een ontwerp is pas af als de optimale samenhang is bereikt met het buitenleven.

Buitenmeubilair, Tuin loungeset, Design tuinmeubels, Borek, Tuinmeubelen

 

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Jaro van Meerten

___

Meer projecten bekijken van Borek?