Aanrechtblad, Cosentino, Marmer, Exclusieve keuken, Contrast

  • Cosentino Belgium
  • Koeweidestraat 44
  • 1785 Merchtem

Exclusief aanrechtblad in bijzondere stadsvilla | Cosentino 

Deze bijzondere stadsvilla afkomstig uit jaren ’60 is ontworpen door interieurarchitect en designer Thomas de Gier. Hij wist hier met zijn unieke stijl een ruime en sfeervolle woning van te maken. De ruimtelijke villa heeft een moderne maar toch sierlijke touch door het gebruik van contrasterende kleuren en materialen. Cosentino realiseerde een prachtig aanrechtblad, waardoor de keuken een luxe uitstraling krijgt.

Contrasten

Voor de verbouwing bestond de woning uit veel kleine kamertjes. Thomas de Gier bracht hier verandering in door de woning open te breken en hiermee een ruimtelijk effect te creëren. Daarnaast worden schijnbare tegenstellingen als licht en donker en ruw en verfijnd met elkaar gecombineerd waardoor de villa een moderne, maar toch sierlijke uitstraling krijgt. Het resultaat is een prachtige ruimtelijke woning met veel zichtlijnen en waarin de stijl van de ontwerper goed naar voren komt.

Aanrechtblad, Cosentino, Marmer, Exclusieve keuken, Contrast

Luxe aanrechtblad

De keuken is in deze stadsvilla het hart van het huis. Cosentino realiseerde een prachtig aanrechtblad van Dekton. Omdat elke Dekton kleur een speciale aangebrachte textuur bevat, is elk ontwerp uniek. Daarnaast is het materiaal vlek- en krasbestendig, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is. Het aanrechtblad geeft de keuken een luxe uitstraling en past perfect bij de rest van het interieur.

Hoogwaardige kwaliteit

Cosentino staat voor hoge kwaliteit, perfecte afwerking en unieke ontwerpen. Het internationaal familiebedrijf is dé specialist als het gaat om producten gemaakt van natuursteen. De bekendste merken van het bedrijf zijn Silestone en Dekton. Voor deze keuken is gebruik gemaakt van een Dekton aanrechtblad waardoor de ruimte een bijzondere en exclusieve look krijgt.

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Jaro van Meerten

 

____

Aanrechtblad, Cosentino, Marmer, Exclusieve keuken, Contrast

____

 

Klik hier voor meer projecten van Cosentino!