buitenschrijnwerk, FMP-Plus, the art of living

  • FMPplus
  • Nijverheidsstraat 9
  • 2570 Duffel

Excellent buitenschrijnwerk | FMPplus

Tien jaar lang had dit huis leeggestaan en de bomen groeiden nog net niet door de ramen, maar de ligging was magnifiek en ook de architectuur in interbellumstijl prachtig. En dus kochten de huidige eigenaren het pand binnen een half uur nadat het te koop werd gezet, telefonisch en ongezien. Het resultaat van hun grondige renovatie is een woning die alle recht doet aan de architectonische stijl en de unieke ligging. Tegelijk werd er alle hedendaagse comfort en openheid ingebracht. Voor de strakke afwerking is FMPplus ingeschakeld; verantwoordelijk voor het excellente buitenschrijnwerk.

Van raam naar view

FMPplus is exclusief verdeler van het Zwitserse aluminium schuiframen systeem ‘Sky-Frame’. Deze slanke schuiframen zorgen voor een unieke woonbeleving. De grenzen tussen binnen en buiten vervagen doordat het raamkader volledig geïntegreerd wordt in het gebouw. Sky-Frame vergroot de ontwerpmogelijkheden en biedt de mogelijkheid zeer hoge schuiframen te integreren in jouw woning. Doordat meerdere schuifpanelen in de wand kunnen verdwijnen zijn deze fijne schuiframen ook uitermate geschikt voor een poolhouse of tuinpaviljoen. Het excellente buitenschrijnwerk geeft het exterieur van je huis duidelijk het charisma van een high end villa.

buitenschrijnwerk, FMP-Plus, the art of living

Meer over FMPplus

Het constructiebedrijf FMPplus is al dertig jaar lang een begrip in de wereld van het exclusieve schrijnwerk. Of het nu gaat om een luxueuze villa in binnen- of buitenland, een riante showroom of een in het oog springend restaurant: FMPplus heeft zowel het nodige vakmanschap als de juiste engineering in huis om elk project tot een goed einde te brengen. FMPplus beschikt over een eigen team ingenieurs en projectleiders dat elk ontwerp tot in de kleinste finesses uitwerkt. Het gaat nooit om standaardopdrachten, maar om design op maat.

 

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: German Bourgeat

___

___

Meer projecten bekijken van FMPplus?