Lexus stelt twee nieuwe modellen voor op event Zoute Grand Prix

Hét premium auto- en oldtimerevent in Knokke-Heist.

Exclusief auto merk Lexus heeft dit jaar het genoegen om maar liefst twee gloednieuwe modellen voor te stellen op de Zoute Grand Prix, hét premium auto -en oldtimerevent in Knokke-Heist. Je hebt de unieke kans om de nieuwe ‘urban crossover’, de Lexus UX 250h en de nieuwe ‘executive sedan’, de Lexus ES 300h in avant-première te bezichtigen in het originele Lexus Paviljoen. Ben je al benieuwd? The Art of Living geeft een sneak preview en showt de stand met daarin de mooiste serie Lexus modellen!

Vorig jaar was het event erg druk bezocht waaruit Lexus Belgie heeft besloten om dit jaar weer deel te nemen aan de Zoute Grand Prix. Dit jaar zal dit prestigieuze auto -en oldtimerevenement plaatsvinden in Knokke-Heist van donderdag 4 tot en met zondag 7 oktober. Je hebt het goed gehoord, er zullen maar liefst 2 gloednieuwe modellen in avant-première aan je worden voorgesteld! Zonder in te schrijven nodigt Lexus je van harte welkom bij het Lexus Paviljoen ter hoogte van het Albertplein. Mis dit event niet!

 

 

De nieuwe modellen van Lexus
De nieuwe ‘executive sedan’ van Lexus, de ES 300h, zal binnenkort (oktober) in productie gaan. De line-up, technische gegevens en prijzen zullen tijdens Zoute Grand Prix worden bekendgemaakt. Door zijn hoge niveau van afwerking, originele design en laagste CO2-uitstoot in zijn segment, zal deze wagen ongetwijfeld veel harten veroveren. De nieuwe ‘urban crossover’ van Lexus, de UX 250h, zal in productie gaan in januari 2019. Officieel wordt de luxe auto voorgesteld op de Brussels Motor Show in januari, maar voor wie er snel bij wil zijn, is een bezoekje aan het Lexus Paviljoen tijdens de Zoute Grand Prix de uitgelezen kans om de wagen in primeur te bekijken. Deze compacte crossover biedt u de rijdynamiek van een berline in combinatie met een hoog SUV-gehalte. Deze twee modellen zullen op de markt komen als zelfopladende hybrides, geen stopcontact dus en hét slimme alternatief voor Diesel.

 

 

____

Lexus heet u van harte welkom op de stand, contacteer gerust uw dichtstbijzijnde Lexus verkooppunt voor meer informatie!