ETC Design Center

ETC Design Center Europe 

Op zondag 18 februari vindt de consumenten inspiratie dag van ETC Design Center Europe plaats. Naast vele exposanten, mooie collecties en kennis heeft hét design center van Europa dit jaar nog meer in petto voor de interieurliefhebber.

Naast een mooie selectie nieuwe exposanten is ETC Design Center Europe ook bezig met het creëren van een nieuwe multifunctionele presentatieruimte; de ETC Design Lounge. De ETC Design Lounge zal onder andere ingezet gaan worden voor het geven van lezingen, workshops en andere vormen van kennisoverdracht. Daarnaast leent de ruimte zich ook uitstekend voor een brunch, borrel of andere netwerkgelegenheid. Met de ETC Design Lounge gaat er een lang gekoesterde wens in vervulling, om naast inspiratiecentrum ook een plek te bieden voor de (startende) interieurprofessional en liefhebber om zijn of haar kennis te verruimen.

Tickets bestellen? Wij geven je een kortingscode

Wilt u de consumenten inspiratie dag van ETC Design Center Europe graag bezoeken dan kunt u via The Art of Living uw tickets aanschaffen voor een gereduceerd tarief.  Ga naar www.ticketkantoor.nl/shop/etc, kies voor de optie actiekaart met code en vul de code AOL1802 in. Voor meer informatie kunt u terecht op www.etcdesigncenter.com

ETC Design Center

Eric Kant ETC Design Center

ETC Design Center

ETC Design Center, Keijser & Co

ETC Design Center

ETC Design Center, Metropole

ETC Design Center, Maretti Lighting

ETC Design Center, Lumiere

ETC Design Center, Gispen Classics

ETC Design Center

Fotografie | Niek Totté

 

___

Contactgegevens: 

  • ETC Design Center Europe
  • Randweg 20
  • 4104 AC Culemborg