Esthetisch buitenmeubilair, BOREK, the art of living

  • Borek Nederland
  • Bedrijfsweg 7
  • 5061 JX Oisterwijk

Esthetisch buitenmeubilair | BOREK

Harmonieus, contrastrijk en persoonlijk: zo laat dit schitterende appartement, gelegen in een Brabantse binnenstad, zich in het kort omschrijven. Om tot dit resultaat te komen werden de leefwijze, identiteit en achtergrond van de opdrachtgever samen met de moderne architectuur en stadse omgeving verweven in een uniek interieurontwerp. The Art of Living mocht binnenkijken in het bijzonder smaakvolle geheel, verrijkt met onder andere een prachtige houten vloer, luxe leefkeuken en ruim dakterras met esthetisch buitenmeubilair van BOREK. Vooral de versmelting van het in- en exterieur is heel vakkundig gerealiseerd.

Extra woongenot

Om de opdrachtgever extra woongenot te bieden, is er een royale main suite gecreëerd, waarbij de hoofdslaapkamer, badkamer en dressing achter één deur zijn samengebracht. Ook hier komen de gekozen hoofdmaterialen terug, bijvoorbeeld in de kastenwand van de dressing. Bij de keuze voor raambekleding hebben ze bewust gekozen voor frisse tinten en materialen, waardoor het niet te veel afleidt van het schitterende zicht op de buitenomgeving. Vanuit de vele ramen en het riante dakterras kunnen de bewoners deze omgeving optimaal ervaren. Het esthetische buitenmeubilair van BOREK is hierin een grote aandeelhebber. Het buitenmeubilair is prachtig om te zien, maar garandeert je ook een hoog zitcomfort. De robuuste materialen garanderen je tevens een lange levensduur.


Esthetisch buitenmeubilair, BOREK, the art of living

Meer over BOREK

Het familiebedrijf in parasols en buitenmeubilair heeft zijn naam te danken aan de samenvoeging van Bogaers en Rekreatie. Wat in 1977 begon, is de afgelopen vier decennia uitgegroeid tot een sterk en internationaal befaamd merk. Anno 2019 is BOREK niet meer weg te denken in toonaangevende winkels met outdoor furniture. Hun collecties kenmerken zich als ambachtelijk en comfortabel, kwalitief en duurzaam. De parasols en buitenmeubelen hebben een elegante, eigentijdse klasse. De vormen en stijlen zijn zowel functioneel als esthetisch en zorgen voor een harmonieuze uitstraling. BOREK blijft steeds de creatieve grenzen verleggen om kwalitatief hoogwaardige en pure producten te creëren en is daarin onvermoeibaar.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jurrit van der Waal

____

____

Meer projecten van BOREK bekijken?