Eric Kuster
Eric Kuster
Eric Kuster
Eric Kuster
previous arrow
next arrow
Slider

Eric Kuster

Eric Kuster, natuurlijk vooral bekend van zijn diverse interieur-inrichtingen over heel de wereld. Tegenwoordig bezig met onder andere het ontwerpen van meubels; boeken; sneakers en ga zo maar even door. Als ondernemer zit hij niet stil en is altijd druk en onderweg, reizend van kantoor naar showroom en vice versa. Werkend aan verschillende opdrachten en altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging om in op te gaan.

Vandaag de dag is Eric Kuster’s Metropolitan Luxury uitgegroeid tot een zeer geliefd interieur merk voor zowel particuliere als zakelijke klanten over de hele wereld met een luxe levensstijl en voorliefde voor kwaliteit. Metropolitan Luxury verzorgt totaalconcepten voor woningen, horecagelegenheden, hotels, boten, vliegtuigen en kantoren. Eric Kuster heeft een uitgesproken en eigen visie. Hij staat bekend om zijn luxueuze stijl. Zijn interieur creaties hebben de perfecte balans tussen klassiek en modern. Hij staat bekend om grote luxe meubels, wit, bruin en goud. Kuster houdt van extremen. Maar deze extremen moeten wel in balans zijn.

___

Alle projecten van Eric Kuster zien? Klik hier

 

Eric Kuster


“Ik kijk naar de klant; de architectuur en locatie en maak het een verhaal op maat. Het kan bijvoorbeeld ook totaal niet glamorous of modern worden en juist heel natuurlijk zijn. Het worden echt projecten op maat voor de klant.”

 

Contactgegevens:

___

  • Showroom Eric Kuster Metropolitan Luxury Belgium
  • Mechelsesteenweg 30-32B
  • 2018 Antwerpen

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 01 | feb | 2018


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

DesignbyAnke

Design by Anke


Anke neemt het architectonische, het maatwerk en de materiaalkeuze voor haar rekening.

Philip Simoen, oude hoeve, renovatie, marmer, exclusief interieur, interieurontwerper, the art of living online

Philip Simoen


In de ontwerpen van Philip Simoen komen soberheid, tijdloosheid en rechte lijnen bij elkaar.

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!