Slider
Slider1
Slider2
previous arrow
next arrow

Eric Kant

Krachtig, vaak symmetrisch, maar altijd warm en persoonlijk. Dat zijn de eigentijdse ontwerpen van Eric Kant. Al zo’n 25 jaar is hij actief in de wereld van het high-end interieur – en steeds vaker ook het exterieur. Strevend naar perfectie en met oog voor detail realiseert hij de mooiste projecten.

Rekening houden met de levensstijl van de opdrachtgever is iets wat Kant bij al zijn klanten doet. “Ik ben heel erg gericht op hoe mensen leven, of zouden willen leven. Veel interieurarchitecten maken mooie dingen, maar als klant kom je soms terecht in het keurslijf van een designer die zijn trucje doet. Wij beginnen keer op keer op nul. Natuurlijk hebben we wel een eigen smaak en voorkeur, maar die wordt in eerste instantie veel meer naar de achtergrond gedrukt. Op basis van de persoonlijke lifestyle van onze klanten maken we een ontwerp dat echt bij ze past.”

___

Alle projecten van Eric Kant zien? Klik hier

 

Eric Kant

Eric Kant


“Samen met mijn team zet ik de wensen van de opdrachtgever om in een vormentaal en een materialenpalet dat terugkomt door het hele huis.”

 

 

___

Contactgegevens:

  • Eric Kant
  • Emmerblok 1
  • 4751 XE Oud-gastel

 

 

 

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 24 | nov | 2017


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Hemels Wonen

Hemels Wonen


Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing of de styling van een nieuw interieur.

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!