Woning in Amerikaanse stijl
Woning in Amerikaanse stijl
Woning in Amerikaanse stijl
Woning in Amerikaanse stijl
Woning in Amerikaanse stijl
Woning in Amerikaanse stijl
previous arrow
next arrow
  • Eric Kant
  • Emmerblok 1
  • 4751 XE Oud-gastel

Eric Kant | Amerikaans boothuis

Eric Kant kenmerkt zijn krachtige ontwerpen door symmetrie in combinatie met een warme en persoonlijke sfeer. Deze ontwerpen lijden tot eigentijdse realisaties. Eric Kant is gespecialiseerd in high-end interieurs, maar ook steeds meer op het gebied van exterieur.

Met een oog voor detail, streeft Eric naar perfectie en dit is dan ook zeker terug te zien in een van zijn projecten Amerikaans Boothuis.

Amerikaans boothuis

Het is een unieke en elegante woning, gelegen aan een prachtig meer. De woning beschikt over een Amerikaans boothuis die verscholen ligt in het groen van de prachtige tuin. De woning is, met de Amerikaanse stijl als uitgangspunt, in zijn geheel gerealiseerd door Eric Kant. De doorvoering van één stijl zorgt ervoor dat de woning beschikt over een gezellige uitstraling. De woning ziet er aan de straatzijde wat ingetogen uit, maar dit neemt de elegante uitstraling, die over de villa rust, niet weg. Aan de achterzijde beschikt de woning over een geweldig uitzicht over het meer, wat gecreëerd is door middel van de zogenoemde ‘panoramaramen’. De keuken is verbonden met het buitenterras wat zich rondom de woning siert, ook zorgt het terras voor een verbinding met het boothuis, de jacuzzi en de privésteiger die zich bevindt aan het meer.  Het terras is voorzien van verwarmingselementen, zodat er ook op frisse dagen en avonden genoten kan worden van het prachtige uitzicht en de charmante tuin. De treurwilg in combinatie met het meer zorgt voor een sprookjesachtige look die zich over de tuin verspreidt. Wat deze woning zo uniek maakt, is de ligging. Het meer is een toegevoegde waarde voor de sfeer van het huis. Niet alleen als uitzicht, maar ook voor zomerse activiteiten zoals zeilen, zwemmen of zelfs waterskiën achter de speedboot aan.

tuin aan waterkant, eric kant, the art of living, Amerikaans boothuis


Erik Kant

Eric Kant


“Samen met mijn team zet ik de wensen van de opdrachtgever om in een vormentaal en een materialenpalet dat terugkomt in het hele huis.”

Bekijk hier alle projecten van Erik Kant!