Energiezuinige elektrische verwarming | HEATSTRIP

Ben je op zoek naar een stijlvolle elektrische verwarming? Dan willen wij je graag laten kennismaken met HEATSTRIP, een partner van ons platform dat we nog niet in de spotlights hebben gezet. Dit mooie bedrijf maakt stijlvolle verwarming in de vorm van strips. Langwerpig design, plat van vorm en daardoor ideaal voor het plaatsen, zowel binnen als buiten! Hun nieuwste ontwerp heeft een prettige remote en een zwarte afwerking voor extra design.

De nieuwe Design lijn

De HEATSTRIP® Design is een efficiënte elektrische verwarming die geschikt is voor indoor en outdoor heating. Deze HEATSTRIP® heeft door de platte vormgeving slechts weinig ruimte nodig en kan een terras binnen 10-15 minuten aangenaam verwarmen. De HEATSTRIP® is ondanks de hoge prestaties erg zuinig in energieverbruik. De Heatstrips zijn uitsluitend voor binnen of voor buiten onder een overkappingen te plaatsen om warmteverlies te voorkomen.

Met zwarte ombouw

Door zijn strakke design en afwerking is deze HEATSTRIP® erg mooi om in te bouwen in het plafond met het speciaal ontworpen inbouwframe in de kleur zwart. Daarnaast kan je de HEATSTRIP® ook zonder inbouwframe bevestigen aan de wand. HEATSTRIP® staat voor genieten van echte comfort verwarming. Dit komt doordat HEATSTRIP® een unieke en innovatieve stralingswarmte heeft ontwikkeld aan de hand van infraroodtechniek. Hierdoor kunnen grote oppervlaktes verwarmd worden door stralingswarmte, zonder rode gloed of hoog energieverbruik. Deze vorm van elektrische verwarming is dus designwaardig én innovatief.

Vijf uitvoeringen

De HEATSTRIP® Design heeft in totaal vijf verschillende uitvoeringen waarvan twee met ingebouwde afstandsbediening. Deze verschillen in maat, vermogen en maximale verwarmingsoppervlakte. De stralers zijn waterproof IP55 waardoor Heatstrips 100% regen- en weerbestendig zijn. Naast de Design variant bestaat de HEATSTRIP® familie uit nog vier verschillende types: Intense, Max, Elegance en Indoor. Voor elke ruimte een passende oplossing!

____

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: HEATSTRIP

____

Meer projecten van HEATSTRIP bekijken?


HEATSTRIP


“HEATSTRIP® is dé innovatieve terrasverwarmer en is speciaal ontwikkeld voor het verwarmen van verschillende binnen- en buiten toepassingen. 

__

Meer informatie over HEATSTRIP?