elektrische raamdecoratie, the art of living, JASNO

  • JASNO
  • Lange voren
  • 5521 DC Eersel

Elektrische raamdecoratie voor optimaal gemak | JASNO

We leven in een tijd waarin steeds meer geautomatiseerd is en gemak een grote rol speelt. Huizen worden steeds ‘slimmer’ gemaakt. Zo gaat bijvoorbeeld rond een ingesteld tijdstip alle verlichting in huis uit of past een slimme thermostaat zelf de temperatuur aan. Ook elektrische raamdecoratie wint meer en meer aan populariteit. Zelfs personen die denken ‘ach wat overdreven’ zijn al snel om na gebruik. We vertellen je graag waarom elektrische raamdecoratie zo ontzettend snel overtuigt door in te zoomen op de kwalitatieve producten en diensten van JASNO die dit mogelijk maken.   

elektrische raamdecoratie, the art of living, JASNO

Comfortabel wonen

Heel fijn raambekleding die automatisch opent en sluit, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Allereerst maak je een keuze in de elektrische raambekleding die bij je wensen past. Ga je voor gordijnen, sfeervolle folds (vouwgordijnen) of toch voor moderne blinds (houten jaloezieën)? BiJASNO zijn de houten blinds en folds motorisch te verkrijgen. Zo kun je vanuit je luie stoel met een Dooya afstandsbediening meerdere jaloezieën en vouwgordijnen bedienen. De lamellen van de jaloezieën kun je ook in de gewenste stand zetten. Ideaal om met één druk op de knop die vervelende zon uit je gezicht te verwijderen zonder op te hoeven staan. Klik, weg irritatie!  

Bedienen met app of spraak

En helemaal fantastisch wordt het met de speciale WIFIconnector en JASNO APP. Dan hoef je niet eens meer de afstandsbediening te zoeken, maar kun je de blinds of folds gewoon met je eigen smartphone bedienen. Ook mogelijk met spraakbediening. Wat een genot! En helemaal van deze tijd. Bijkomend voordeel is dat de raambekleding veel langer mooi blijft en langer meegaat dankzij soepeler gebruik.

elektrische raamdecoratie, the art of living, JASNO

Investeer in smart raamdecoratie

Ten opzichte van traditionele raamdecoratie kent elektrische raamdecoratie nog veel voordelen. Zo kun je vooraf gepersonaliseerde scènes instellen zodat de raamdecoratie op een gewenst tijdstip beweegt naar de door jou ingestelde posities. Stel bijvoorbeeld een speciale avondstand in zodat de blinds of folds sluiten zodra de zon achter de horizon verdwijnt. Of laat de raamdecoratie ’s ochtends automatisch openen bij het ontwaken. Zelfs als je niet thuis bent zijn de JASNO jaloezieën of vouwgordijnen op afstand bedienbaar.  

 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: JASNO

____

____

Meer projecten van JASNO bekijken?