in-lite outdoor lighting, buitenverlichting, villa tuin

  • in-lite design
  • Stephensonweg 18
  • 4207 HB Gorinchem

Eersteklas tuinverlichting in villatuin | in-lite

Exclusiviteit zit hem in de details. Wanneer je tuinverlichting wil aanschaffen voor je high-end woning en tuin, rij je niet even langs de bouwmarkt. Als je dit goed wil aanpakken, schakel je een professional in. De vertrouwde expert op dit gebied in Nederland is in-lite. Bij in-lite maken ze zeer kwalitatieve en duurzame tuinverlichting vanuit veel verschillende stijlen. Dit ruime aanbod samen met de jarenlange ervaring in het topsegment zorgt ervoor dat iedere tuin in de avond om te toveren is tot een ware oase aan groen geluk en een garantie voor uren genot.

in-lite outdoor lighting, buitenverlichting, villa tuin

Accent op schoonheid

Deze moderne woning met villatuin is een prachtig voorbeeld van de mogelijkheden die in-lite te bieden heeft. Zij heeft zowel van binnen als buiten een exclusief karakter. In het exterieur is gewerkt met wit gestucte wanden, zwarte kozijnen en hardhouten gevelbekleding. Deze combinatie maakt het strak, maar tegelijkertijd warm en eigentijds. Wat echter het meest in het oog springt zijn de strakke lijnen en hoeken. Dit is dan ook het vertrekpunt geweest in de selectie van het type armatuur dat gebruikt is in het lichtplan in de villatuin, namelijk producten uit de EVOserie. Dit zijn hoekige, zwart geanodiseerde armaturen met een zeer hoogwaardige uitstraling. Het licht uit de armaturen is van het hoogst haalbare niveau en juist dat zorgt ervoor dat de kleuren van en rondom het huis perfect naar voren komen. 

De Jong Tuinen

Deze prachtige villatuin is tot stand gekomen middels een samenwerking tussen in-lite en De Jong Tuinen. De Jong Tuinen is te onderscheiden door de betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht voor jouw wensen in de tuin, zodat zij dit kunnen verwerken in het ontwerp van je droomtuin. Ze zien de tuin als een verlengstuk van de woning, een extra onderdeel van de leefomgeving. Daarom streven zij ernaar om jouw droomtuin werkelijkheid te maken waaraan je jarenlang plezier beleeft. De service die ze bieden houdt niet op bij de oplevering. Ze blijven met liefde betrokken bij de groei van uw tuin. 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: in-lite

___

___

Meer projecten bekijken van in-lite design?