De Eerste Kamer Badkamers

De Eerste Kamer, hoe kom je op die naam!? We staan smorgens op en lopen doorgaans vanuit onze slaapkamer naar “De Eerste Kamer”, de naam was geboren! Een ruimte waar je lekker kunt douchen en badderen, een heerlijk moment voor jezelf hebt om te ontspannen en genieten om zo de dag goed te kunnen beginnen of te eindigen.

Informatie over De Eerste Kamer Badkamers


DeEersteKamerBadkamers_1
DeEersteKamerBadkamers_2
DeEersteKamerBadkamers_3
DeEersteKamerBadkamers_4
DeEersteKamerBadkamers_5
DeEersteKamerBadkamers_6
DeEersteKamerBadkamers_7
DeEersteKamerBadkamers_8
DeEersteKamerBadkamers_9
DeEersteKamerBadkamers
previous arrow
next arrow

De Eerste Kamer Badkamers

We zijn begonnen met een showroom Van 400m2 en daar groeide we gaandeweg uit ons jasje. In 2019 openen we onze gloednieuwe showroom in Hoevelaken waar we een heerlijke 2000m2 tot onze beschikking hebben. Elke badkamer ontwerpen wij persoonlijk. Dit doen we met zorg en aandacht. Door jouw wensen te combineren met kwaliteit en aandacht, komt het persoonlijke karakter van een badkamer naar voren. Of je nu kiest voor Japandi, hotel chique of stoere industriële badkamer: bij De Eerste Kamer ontwerpen en creëren we in jouw favoriete stijl. Voor meer inspiratie vraag ons inspiratieboek aan.

Badkamers met karakters, van functionaliteit naar exclusiviteit.

Bent u op zoek naar een badkamer die uw verwachtingen overtreft? Gun jezelf een bezoek aan badkamershowroom De Eerste Kamer In Hoevelaken, waar u een ruime keuze heeft uit exclusieve badkamers in diverse stijlen. Van klassiek tot modern, van landelijk tot industrieel, u vindt het allemaal bij De Eerste Kamer. Onze badkamers zijn voorzien van hoogwaardige materialen, innovatieve technieken en maatwerk oplossingen. Zo creëren we samen met u een badkamer die perfect past bij uw wensen en smaak. Maak een afspraak met een van onze adviseurs en laat u verrassen door een uniek 3D-ontwerp van uw toekomstige badkamer. Bij De Eerste Kamer maken we van elke badkamer een droomplek. Zodra je onze showroom ervaart, weet je dat een badkamer van De Eerste Kamer veel meer is dan een ruimte om in te douchen of te badderen.