Nouv'eau Zwembaden, MA Architectuur, zwembad

  • Nouv’eau
  • Klapstraat 10a
  • 9831 Deurle (Sint-Martens-Latem)

Een zwembad: op vakantie in eigen tuin | Nouv’eau Zwembaden

Achter deze oude hoeve ligt pareltje verscholen. Zodra je de tuin binnen stapt zal je meteen begrijpen waarom. Hier stuit je namelijk meteen op een prachtig zwembad. Bij het idee alleen al waan je je op vakantie.

Één geheel

De bewoners van deze woning hebben een grote verbouwing achter de rug. Samen met MA Architecten hebben zij van de oude hoeve met losse bijgebouwen één prachtig thuis gemaakt. Het bevat de juiste combinatie van authentieke details en een strakke woonstijl. In de woning wordt er veel gebruik gemaakt van glas, zodat er openheid naar buiten ontstaat. Het resultaat van dit alles? Een strak, stijlvol geheel met ruimte voor detail.

Nouv'eau Zwembaden, MA Architectuur, zwembad

Strakke tuin

De gehele feeling van de woning zet zich door naar de tuin. De strakke vormen en lijnen uit de woning zijn doorgevoerd in het de vlakkenverdeling van de tuin, wat erg ruimtelijk oogt. Het zwembad blendt daar met haar tijdloze karakter en stijlvolle design perfect bij in.

Kwaliteit tot in detail

Zwembaden van Nouv’eau zijn altijd op maat gemaakt, duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk. Bij het ontwerpen, plaatsen en afwerken van een zwembad zorgt het bedrijf kwaliteit tot in het kleinste detail. Ook hoeven de bewoners van deze authentieke villa niet bang te zijn voor het onderhoud van het zwembad. Nouv’eau biedt na installatie namelijk een onderhoudscontract zodat de eigenaren enkel nog hoeven te genieten.

Nouv'eau Zwembaden, MA Architectuur, zwembad

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: German Bourgeat

____

____

Wilt u meer projecten zien van Nouv’eau Zwembaden?