Een villa bouwen samen met een expert

Sels Villabouw

Wanneer je opzoek bent naar een nieuwe villa heb je drie mogelijkheden: je kiest voor nieuwbouw, je renoveert een bestaand huis of laat zelf een woning bouwen. Dit laatste klinkt vast als muziek in de oren, maar er komt zo ontzettend veel bij kijken. Al helemaal als je zelf niet zo handig bent. Gelukkig kun je altijd nog een expert inschakelen. Sels Villabouw helpt je bijvoorbeeld graag verder op weg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van een droomvilla’s.  Zij hebben al veel projecten succesvol weten af te ronden en weten hun klanten keer op keer volledig te ontzorgen.  

Villa, villabouw, Sels Villabouw, The Art Of Living

Wensen in vervulling laten gaan  

Om de wensen van hun klanten in vervulling te laten gaan beginnen ze met het ontwikkelen van een plan van aanpak. Dit is gebaseerd op de levenswijze van hun klanten, de externe mogelijkheden, het budget en het expertise van Sels Villabouw. Tijdens dit proces is er geen sprake van afnameverplichting, alles is erg vrijblijvend. Pas wanneer je ervoor kiest om daadwerkelijk op de bouw over te gaan worden er kosten in rekening gebracht. Op deze manier hoopt het bedrijf een vertrouwensband op te bouwen met hun klanten, zodat beide partijen weten wat ze aan elkaar hebben.  

Villa, villabouw, Sels Villabouw, The Art Of Living

Doordachte keuzes 

Ook tijdens het bouwproces gaat Sels Villabouw doordacht te werk. Dit gebeurt aan de hand van aantal checklists. Deze zorgen ervoor dat kwaliteit van de villa hoogwaardig is en dat voldaan wordt aan de eisen van de opdrachtgevers. De punten op deze checklists helpen de opdrachtgevers met het maken van keuzes. Door deze keuzes bewust te maken en alles te controleren gaat al het geld naar het juiste doel en klopt de prijs-kwaliteit verhouding. Hierdoor krijgen klanten altijd waar voor hun geld. Dus wanneer je samenwerkt met Sels Villabouw, weet je zeker dat jouw droomwoning werkelijkheid wordt.  

Editor: Media Team RRO

Datum: 27-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie Art Of Living

Fotografie: Sels Villabouw