Een uniek concept binnen de villabouw 

Sels Villabouw

Het bouwen van een luxe villa kost enorm veel werk en er zijn erg veel aspecten waar je rekening mee moet houden. Je dient ervoor zorgen dat je grond tot je beschikking hebt, je hebt bepaalde vergunningen nodig, ook bouwplannen moeten gemaakt worden en tot slot moet de villa zelf gebouwd en ingericht worden. Dit is een lang proces waarin altijd wel iets misgaat en waarin je nooit alles met zekerheid kunt voorspellen. Om jezelf te ontzorgen en dit volledige traject wat eenvoudiger te maken zou je een expert in kunnen schakelen. Een expert met kennis van zaken en een eerlijke adviezen, een expert zoals Sels Villabouw.  

Villabouw, villa's, The Art Of Living

Route kiezen 

Sels Villabouw is een bedrijf dat zich bezighoudt met villabouw en eigenlijk vrijwel alles wat daarbij komt kijken. Zij helpen je vanaf de allereerste tekeningen en zetten samen met jou een route uit om zo uiteindelijk bij het gewenste doel uit te komen. Ze weten hoe ze dit moeten doen door de ervaring die zij jarenlang op hebben kunnen bouwen. Kortom, ze weten jouw wensen, ideeën en eisen tastbaar te maken en te vertalen naar jouw droomwoning. In dit artikel lees je hoe zij dit doen.  

Villabouw, villa's, The Art Of Living

Uniek concept  

Doordat Sels Villabouw al enige tijd bestaat hebben zij hun concept door de jaren heen kunnen aanpassen en kunnen finetunen. Dit betekent dat zij een uniek concept hebben ontwikkeld waarbij ze de klant altijd centraal stellen. Bij Sels Villabouw zullen ze, als eerste, samen met jou een plan van aanpak maken. Deze opzet is gebaseerd op al jouw wensen en de externe mogelijkheden. Het plan bestaat uit tekeningen en een begroting. Daarnaast heb je geen afnameverplichting en is het opstellen van deze documenten geheel vrijblijvend. Pas als er gebouwd gaat worden komen er kosten bij kijken. Op deze manier bouwen zij een morele relatie op met hun klanten en winnen ze wederzijds vertrouwen. En dat is erg belangrijk als je aan zo’n lang traject gaat beginnen. 

Voorafgaand gesprek 

Zo’n voorafgaand traject begint met een verkennend gesprek waarbij de volgende zaken ter sprake zullen komen; de grond waarop de villa moet komen, de duur van de bouw en een realistische inschatting van de kosten. Hierin wil Sels Villabouw open en transparant over zijn en je kunt dan ook rekenen op een bijzonder eerlijk advies. Verloopt dit gesprek soepel dan wordt het tijd om te beginnen met het ontwerp en de begroting. Belangrijk om te weten is dat deze begroting bindend is en dat daadwerkelijk alle kosten er in mee genomen worden, van bouwmateriaal tot gordijnen. Dit hele ontwerpproces zal ongeveer vier maanden duren zonder dat daar kosten aan verbonden zitten. Pas als dit traject akkoord is en het moment daar is om te gaan bouwen, dan zullen de eerste rekeningen op de mat vallen.  

Villabouw, villa's, The Art Of Living

Doordacht te werk gaan 

De waanzinnige villa’s worden vervolgens aan de hand van een goed doordacht plan gebouwd. In de loop van de jaren heeft Sels Villabouw een aantal checklists gecreëerd om op deze manier de kwaliteit van het proces en de villa zelf te kunnen garanderen. Met deze punten weten zij hun klanten te sturen; wat willen zij juist wel, hebben ze aan bepaalde aspecten gedacht en wat zijn dingen die ze niet nodig vinden. Op deze manier kunnen de klanten bewuste keuzes maken die bevorderlijk zijn voor de bouw van hun droomhuis. Daarnaast gaat Sels Villabouw ook nog alles na op prijs-kwaliteit verhouding, alles wordt in zijn geheel gecontroleerd.  

 

Villabouw, villa's, The Art Of Living

Controles  

Door veel te controleren en bewuste keuzes te maken worden nauwelijks fouten gemaakt en gaat al het geld naar het juiste doel. Hierdoor krijgt de klant waar voor zijn geld en hoeft hij niet over alle moeilijke aspecten na te denken die komen kijken bij de realisatie van een villa. Waardoor de meest waanzinnige villa’s gecreëerd kunnen worden.  

 

Editor: Media team

Datum: 27-04-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Sels Villabouw