Een traprenovatie met een waanzinnig eindresultaat

NEWstairs

NEWstairs is al vijftien jaar dé specialist op het gebied van traprenovaties en trapbekleding. Doordat het hele productieproces in eigen beheer is voldoen de trappen aan de hoogste kwaliteitseisen en de nieuwste interieurtrends. Bovendien maakt dit het mogelijk om puur maatwerk te leveren. Zo ook voor dit renovatieproject. De bewoners kozen ervoor om hun hele woning tot in detail te renoveren. De trap mocht hierbij niet achterblijven. Zij wensten een mooie, maar tevens praktische trap. Gelukkig is het eindresultaat alles waar zij alleen maar van durfden dromen.  

Uitgebreide collectie 

Tijdens het allereerste adviesgesprek bleek dat de bewoners een fraai totaalpakket wensten, dat volledig zou aansluiten bij de rest van de inrichting. De bewoners wilden dat een stijlvolle trap met een mooie balustrade hen zou leiden naar de eerste verdieping. Extra opbergruimte mocht hierbij niet ontbreken. Het was daarom voor de opdrachtgevers erg prettig dat NEWstairs een erg uitgebreide collectie heeft. Hierdoor was het mogelijk om deze unieke traprenovatie te creëren.  

Overzettreden en stootborden 

In de woning werd gekozen voor NEWstairs Oak Autumn overzettreden gecombineerd met NEWstairs Oak Black Stootborden met een prachtige houtnerf. Deze kleurencombinatie past perfect bij de rest van het interieur en is iets wat je waarschijnlijk nog niet eerder zag. Tijdens deze traprenovatie werd ook een trapkast gerealiseerd. Hierdoor krijgt de trap een tweede functie en kunnen de bewoners genieten van nog meer opbergruimte.  

De leuning 

Om het geheel af te maken werd gekozen voor een leuning en balustrade in dezelfde donkere kleur als de stootborden. Deze producten komen uit de NEWstairs Royal Black collectie en zorgen voor meer grip. De veiligheid wordt dus ook op mooie wijze gewaarborgd. De leuning en balustrade geven het geheel een stoere en robuuste touch, wat wederom geweldig goed staat bij de rest van de inrichting. Deze trap werd dus volledig naar wens vormgegeven en gerenoveerd. Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden voor een NEWstairs traprenovatie? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op.  

Editor: Media team

Datum: 20-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redachtie The Art of Living

Fotografie: NEWstairs