Een succesvolle samenwerking voor minimalistische ramen

Vorsselmans

De ramen zijn erg bepalend voor de uitstraling van een woning, maar daarnaast zijn ze natuurlijk ook enorm praktisch. Ze zijn bijvoorbeeld noodzakelijk om frisse lucht en voldoende daglicht het huis te laten betreden. Hierbij mag het buitenschrijnwerk absoluut niet vergeten worden. Dit heeft net als de ramen zelf een praktische en esthetische functie. Een samenwerking tussen Vorsselmans, voor het schrijnwerk, en Vitrocsa, voor de ramen, was dan ook onvermijdelijk. Zij weten elkaars producten te versterken en maken daarmee deel uit van ontzettend veel bijzondere bouwwerken en projecten.  

Over Vorsselmans 

Vorsselmans is een bedrijf met meer dan vijftig jaar ervaring in aluminium schrijnwerk voor de particuliere markt en complexe gevelconstructies in de projectmarkt. Zij kregen een tiental jaar geleden meer en meer vraag van architecten en bouwheren naar minimalistische schuiframen. Algauw werd toen voluit geopteerd voor de kennis en de prachtige ontwerpen van Vitrocsa.  

Over Vitrocsa 

Vitrocsa is een Zwitserse fabrikant en pionier van minimal windows. Dit houdt in dat zij al een flink aantal jaren de voortrekker zijn van de meest slanke profielen op de markt. Ze zijn tot op heden onovertroffen met betrekking tot de diverse mogelijkheden en toepassingen. Naast klassieke schuiframen maken zij ook gebogen versies, opengaande hoeken, 7 rails, guillotineramen en pivoterende of taatsdeuren.  

Tevreden klanten 

Door de jaren heen is de samenwerking tussen deze twee bedrijven een groot succes gebleken. Het heeft namelijk geleid tot spraakmakende realisaties van veelal particuliere projecten. De grote tevredenheid van de klanten omwille het unieke karakter van de woning, doet hen na al die jaren nog steeds ontzettend veel plezier. Dus ben je zelf opzoek naar authentieke oplossingen in het ontwerp of de realisatie? Dan ben bij je bij Vorsselmans aan het juiste adres. Kijk voor meer informatie op de site.  

Editor: Media team

Datum: 22-05-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Vorsselmans