Een sfeervolle tuin met tuinverlichting

In-Lite

Naast een mooi overdekt en verwarmd terras, is tuinverlichting een essentieel onderdeel waardoor je langer kunt genieten van het buitenleven. In deze prachtige tuin met poolhouse is de tuinverlichting tot in de puntjes uitgewerkt, wat voor een ontzettend sfeervolle tuin zorgt. 

Tuinverlichting, veranda, water, achtertuin, the art of living

Een luxe gevoel met tuinverlichting  

Op deze prachtige plek op De Veluwe vinden we deze nieuwgebouwde landelijke woning. Ook de tuin is volledig verbouwd, waarbij goed is nagedacht over het verbinden van interieur met het exterieur. Zo is er een zwemvijver aangelegd en een zeer luxueus poolhouse dat voorzien is van alle gemakken – van keuken en eethoek tot heerlijke loungehoek. Naast de materialen die zijn gekozen en de doorkijkhaard die als roomdivider fungeert, krijgt het geheel een nog luxere uitstraling door de tuinverlichting.  

Tuinverlichting, veranda, zwemvijver, achtertuin, the art of living

Tuinverlichting in het poolhouse

In dit poolhouse is gekozen voor spotjes op het plafond, die vervolgens ’s avonds reflecteren in de mooie zwemvijver. Ook op de muur zijn twee lampen geplaatst. Zo kun je zelf kiezen of je voor een intiemere setting wilt gaan door enkel deze lampen aan te houden en de openhaard of de spotjes te dimmen.  

Tuinverlichting, veranda, zwemvijver, achtertuin, the art of living

De slimme tuinverlichting van In-Lite

Bij deze tuin is gekozen voor de slimme tuinverlichting van In-Lite. Wat fijn is, is dat je deze verlichting kunt bedienen via een app op je telefoon of tablet. Zo maak je de tuin ook vanaf je bank direct sfeervol. Als lichtspecialist in buitenverlichting is er ontzettend veel keuze bij In-Lite. Een buitenlamp is tenslotte meer dan enkel functioneel, het moet ook in het geheel van je tuin passen. 

Tips voor het kiezen van tuinverlichting

Naast het laten maken van een lichtplan is het slim om zelf alvast na te denken over jouw tuinverlichting. Wil je het laten aanpassen? Denk dan na over wat voor design jij mooi vindt. Van modern tot industrieel, bij In-Lite zijn er genoeg opties zodat er altijd tuinverlichting is die aansluit op jouw wensen.  

Editor: Media team

Datum: 23-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Hans Gorter