renovatie, M-Design, Huis, oud en nieuw, The Art of Living

  • M-Design Benelux BVBA
  • Torhoutsesteenweg 206B
  • 8210 Zedelgem België
  •  
  •  
  •  

Een renovatie met sfeer| M-design 

Wanneer je deze villa in een rustige wijk in Knokke-Heist bekijkt valt je oog meteen op de typische cottage-elementen. De renovatie van deze villa is onder handen genomen door Architectenbureau Nys & Partners. Aan de buitenzijde is vrijwel niks veranderd. De verspringende dakvolumes met tal van dakkapellen en dakbekleding met vlakke keramische pannen zijn behouden. Binnenin werd de woning volledig aangepast naar persoonlijke smaak en noden waarin ook een gashaard een toevoegend element is. De gashaard die is toegevoegd in het huis is van M-Design.

Ontwerp van de villa

Angeline Nys van Architectenbureau Nys & Partners liet voor haar nieuwe woonstek haar oog vallen op een charmante cottagewoning. Aan de buitenkant is tijdens de renovatie nagenoeg niks veranderd, maar binnenin zijn er aanpassing gedaan aan de persoonlijke smaak en noden van Angeline Nys. Binnen is alles gestript en zijn alle ramen en binnendeuren vervangen. Er is een woning van gemaakt die baadt in het licht, een rustgevend vakantiegevoel uitstraalt en voldoet aan alle hedendaagse woon- en comfortvereisten. Ook de uniformiteit in materiaalgebruik draagt hier sterk toe bij. Op de eerste verdieping zorgen diverse speelse dakkapelletjes voor een sfeervolle nostalgische toets in vrijwel elke kamer.

Gashaard van M-design als sfeerelement

In de living van de woning is er tijdens de renovatie gekozen voor grote kastenwand. Deze is uitgewerkt in lichtgekleurd laminaat bovenaan en zwart laminaat onderaan. Het witlederen hoeksalon nodigt uit tot relaxen. Bij dit alles hoort natuurlijk een prachtige gashaard. De gashaard ingebouwd in de kastenwand zorgt voor allure en sfeer in je woonkamer.

M-Design

M-design heeft kachels en haarden die garant staan voor betrouwbaarheid, efficiëntie, elegantie en gebruiksgemak. Wanneer je tijdens de renovatie van je huis opzoek bent naar een haard die voor sfeer en warmte in de ruimte zorgt, staat M-design voor je klaar. Zij produceren verschillende types gashaarden, inbouwkachels en centrale haarden. Door de grote variatie in modellen is er zeker wel een M-design haard die bij jou woning past.

renovatie, M-Design, Huis, oud en nieuw, The Art of Living

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Dré Wouters

____

____

Meer projecten bekijken van MDesign?