Een prachtige sauna in moderne woning 

Alpha Industries

In een moderne woning in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam werd een pracht van een sauna geplaatst. Alpha Wellness Sensations zorgde voor een ontwerp met 3D-design en installatie op maat. Ontdek dit prachtige project. Een project waarbij Alpha Wellness Sensations een plek heeft gecreëerd van pure verwennerij en totale ontspanning. Een product dat de behoeften van de klant heeft beantwoord.

Het ultieme sauna-gevoel

De wellnessruimte in het huis, waar ook al een hamam staat, is erg strak en clean. Witte muren worden onderbroken door zwarte kaders van ramen en glazen deuren. De sauna werd hier passend gepositioneerd in een hoek naast het stoombad en een glazen doorgang. De glazen zij- en voorwand van de sauna perfectioneren het geheel. De houten afwerking zorgt zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant voor het ultieme heerlijk warme sauna-gevoel. Door het gebruik van dunne rechte latjes blijft het strakke design gerespecteerd.

Een moderne touch

Binnenin zorgt de 3D-achterwand voor een bijzondere en moderne touch. De verheven tekening uit thermisch ayoushout wordt indirect uitgelicht via de bank en direct met spotjes in het plafond. De smalle latjes van de buitenafwerking komen zowel terug in de banken als iets breder in de binnen afwerking. De donkere sauna oven pronkt in de glazen hoek van voorwand en zijwand. Hier werden onderaan verluchtingsgaten voorzien in het glas. Via de luidspreker set kies je jouw perfecte soundtrack voor enkele ontspannende wellnessmomenten.

Over Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations is al vier decennia een leider op de internationale markt en een bekende fabrikant van hoogwaardige wellnessproducten. Ze bouwen privé- en openbare wellnessruimtes; zowel custom made als in standaardformaten. Het uitgebreide productassortiment omvat sauna’s, infrarood sauna’s, stoomkamers, zoutgrotten, ontspanningsruimtes, bubbelbaden, voetspa’s, belevenisdouches, ijs- en sneeuwruimtes en andere gerelateerde thermische ervaringen. Ze leveren deze ultramoderne thermische suites wereldwijd onder het merk Alpha Wellness Sensations.

Editor: Media Team RRO

Datum: 12-06-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Alpha Industries