Een ondergrondse garage met Cardok lift 

Cardok

Om ruimte te besparen en prestigewagens veilig te kunnen opbergen is er bij deze luxe woning gekozen voor een ondergrondse garage met Cardok lift. Een Cardok lift van de beste kwaliteit waarbij volledig maatwerk mogelijk is. De autolift verleent toegang tot een ondergrondse garage en vervangt hiermee een helling waar in gesloten toestand, bovengronds weinig te bespeuren valt.

Afwerking van het dak en meer details

Het dak van een Cardok lift kan worden afgewerkt met gras, dolomiet of kasseien. Zodoende gaat de lift volledig op in het landschap en de uitstraling van je tuin. De volledige Cardok is vervaardigd met de hoogste eisen en standaard gegalvaniseerd. Design ledverlichting zorgt voor een luxueuze uitstraling wanneer de Cardok in de hoogste positie staat.

De installatie van een Cardok lift

Het eigen team van Cardok verzorgd de installatie van de autolift. Een team van expert die in ongeveer vijf dagen tijd de lift plaatsen. Het aantal dagen is echter afhankelijk van de wensen en behoeften van de klant. Op basis van de wensen en behoeften wordt er een ontwerp gemaakt en zal de concrete duur specifiek kunnen worden bepaald. Wat betreft het onderhoud zal er jaarlijks preventief onderhoud moeten worden gepleegd. Zodoende kan er jarenlang worden genoten van de luxe autolift.

Meer beveiliging dan een garage: Cardok is de ultieme parking

Een garage kan de uitstraling van je woning negatief beïnvloeden en een stedenbouwkundige vergunning is soms moeilijk te verkrijgen. De Cardok lift, zonder extra muren, neemt minder oppervlakte in beslag dan een garage. Bovendien is de visuele impact hierbij nihil. De bescherming die een Cardok lift aan je prestigewagens biedt is moeilijk te evenaren. Vergeleken met een garage is de Cardok virtueel onfeilbaar. In verlaagde positie loopt de eenheid gelijk met de grond, met een solide stalen lid dat onbevoegde toegang verhinderd.

Editor: Media Team RRO

Datum: 24-06-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Jaro van Meerten