Buiteninterieur, Royal Botania, The Art of Living

  • Royal Botania nv
  • Elsendonkstraat 146
  • 2560 Nijlen Belgium
  • Contact:
  • Tel.: +32 (3) 411 22 85
  •  

Een nieuwe stoel die past bij ieder buiteninterieur | Royal Botania

Er zijn tegenwoordig zo veel verschillende stijlen waar je uit kan kiezen, dit geldt ook voor het buiteninterieur. We volgen ons gevoel, maar dat betekent ook dat onze stijl in de loop van de tijd nogal eens wil veranderen. Je wilt een smaakvolle tuin, die past bij de behoeften die je hebt. Om dit wat makkelijker voor je te maken heeft Royal Botania nu het perfecte design voor jou, namelijk; de Strappy stoel. Het basisframe van de stoel blijft hetzelfde, maar de bekleding is helemaal naar wens aan te passen. Waardoor je zo een nieuw buiteninterieur hebt gecreëerd.

Buiteninterieur naar jouw wens

Jouw veranderende smaak is iets waar in het design van de Strappy stoel rekening mee is gehouden. Het minimalistische frame van roestvrij staal is helemaal aan te kleden naar jouw wens. De straps die de bekleding vormen, zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Waarvan het leer dat bestand is tegen alle weersomstandigheden toch wel de meest bijzondere is. De straps zijn er dus in allerlei soorten en zijn daarnaast ook erg makkelijk om te bevestigen en eventueel te vervangen. Waardoor je het buiteninterieur in een handomdraai een nieuw leven geeft.

Functionaliteit

Deze straps zorgen ervoor dat het frame en de armleuningen aan elkaar verbonden worden, voor een optimaal zitcomfort. Dit komt doordat deze straps niet alleen uit zacht materiaal bestaan, maar ook uit aluminium stroken die fantastisch weggewerkt zijn. Dit laat het design minimalistisch ogen en zorgt ervoor dat de bekleding ook daadwerkelijk makkelijk af te nemen is. Dit geldt voor eventuele vervanging, maar ook voor de schoonmaak zou dit handig kunnen zijn.

Buiteninterieur, Royal Botania, The Art of Living

Duurzaamheid

De Strappy stoel van Royal Botania draagt bij aan lang behoud van het buiteninterieur. Dit betekent dat deze stoel op zijn eigen manier duurzaam is, iets waar Royal Botania ook graag voor staat. Zij zijn hier toon aangevend in en verkrijgen dan bijvoorbeeld ook materialen, als teakhout, duurzaam. Waardoor zij aantonen dat er ook op deze manier vernieuwende designs met een hoogstaande kwaliteit geproduceerd kunnen worden, die passen bij iedere tuin.

Buiteninterieur, Royal Botania, The Art of Living

Tekst: Online Redactie The Art of Living
Fotografie: Royal Botania

____

____

Alle projecten bekijken van Royal Botania?