Een nieuw model kraan: de Front

Quooker

Quooker is een bedrijf dat al jarenlang bekend staat om het produceren van de meest prachtige en praktische keukenkranen. De kranen hebben alle een fantastisch design en genieten van allerlei functionaliteiten, zoals een kokend water optie. Hierdoor weten ze keer op keer de hedendaagse keuken te verrijken. Recent kwam Quooker met een nieuwe designkraan; Front. Dit model schittert in eenvoud, maar kan ondertussen alles. Hierdoor is het een uitgesproken verschijning met een vernieuwde bediening, deze bevindt zich aan de voorkant van de kraan. Vanaf November is de kraan te verkrijgen via de keukendealers van Quooker. Wil je weten of de kraan ook wat voor jou is? Dan vertellen we je er graag meer over.

Een innovatief design 

Het eerste dat opvalt aan dit model is het design. Het design van de Front is strak, clean, minimalistisch en tegelijkertijd uitgesproken. Innovatief aan dit waanzinnige design is de hendel. Deze zit, in tegenstelling tot de andere Quooker-kranen, aan de voorkant van de uitloop. Hierdoor kunnen gebruikers er eenvoudig gebruik van maken. Bovendien zorgt het ervoor dat op subtiele wijze gewisseld kan worden tussen warm en koud water. Om de Front te personaliseren is hij te verkrijgen in twee uitvoeringen; roestvrij staal en zwart. Hierdoor is het model altijd een toevoeging aan het keukendesign.  

Een praktische werking 

De Front is te combineren met werkelijk ieder Quooker-reservoir. Waardoor optimaal gebruik gemaakt kan worden van de kraan. Het maakt het mogelijk om te kiezen voor de opties; kokend water, gekoeld water en bruiswater. Door de kind veilige bedieningsknop in te drukken maak je het mogelijk om de kraan te gebruiken. Vervolgens draai twee keer tegen te klok in voor kokend water. Draai je de kartelknop tot de eerste klik dan kan genoten worden van gekoeld water en door nog verder te draaien tap je bruisend water. Kortom, de kraan heeft niet alleen een mooi design, maar is ook enorm functioneel. 

Editor: Media team

Datum: 25-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Quooker