Een milieuvriendelijke haard met maximaal rendement

Daniëls Openhaarden

In de showroom van Daniëls Openhaarden maak je kennis met hun kunnen en hun werk. Je ervaart er de unieke vormgeving, de meest innovatieve warmtetechniek en het kleuren materiaalgebruik. Daarnaast kun je hier persoonlijk advies inwinnen en ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Toch gaat het bij Daniëls Openhaarden niet alleen om een esthetisch genoegen. Maar het bedrijf hecht ook ontzettend veel waarde aan het begrip duurzaamheid. Zo zijn de gashaarden erg efficiënt, helpen ze om energie te besparen en daarnaast zorgt een open haard voor optimaal wooncomfort. Bovendien laten we je ook graag kennis maken met een nieuwe, innovatief verwarmingssysteem.  

Open haard, haarden, Daniëls Openhaarden, The Art Of Living

Stoken achter een liftdeur 

We hebben het al kort even over duurzaamheid gehad in combinatie met een open haard. Nu is het zo dat je met een gesloten systeem milieuvriendelijk kunt stoken met maximaal rendement. Wanneer je kiest voor het stoken van een houtvuur in een gesloten haard, dat zich bijvoorbeeld achter een draaideur of liftdeur bevindt, wordt het rendement hoger. Dit kan wel oplopen tot tweeëntachtig procent in tegenstelling tot een open haard waarbij het rendement rond de tien procent ligt. Deze gesloten haarden, of wel liftdeur haarden, voldoen daarmee aan alle Europese regelgeving op het gebied van milieu.  

Open haard, haarden, Daniëls Openhaarden, The Art Of Living

Meer informatie 

Door de kiezen voor een liftdeur haard van Daniëls Openhaarden, kies je niet alleen voor design, comfort en gebruiksgemak, maar ook voor het milieu. Wil je hier meer over weten of ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden die Daniëls Openhaarden biedt? Breng dan een bezoek aan hun website of de showroom, hier kun je veel meer informatie inwinnen en inspiratie opdoen. Naast het grote aanbod aan luxe haarden biedt Daniëls Openhaarden ook een ruim scala aan meubels, domotica en vloeren aan. Doe er dan ook je voordeel mee en maak gebruik van al hun diensten om een fijne woonruimte te creëren. Contact opnemen kan geheel vrijblijvend.  

Editor: Media Team RRO

Datum: 17-10-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living