Een luxe woonkeuken met een statement keukenblok

Alphenberg x Studio Hout

Of je nu een robuust interieur hebt met veel zwart metaal of juist van klassiek houdt, in een luxe woonkeuken is het statement keukenblok iets wat niet kan ontbreken. Naast een goed en stevig werkblad dat lang meegaat en een ontwerp dat bij je past, is de uitstraling van je keuken namelijk iets dat steeds belangrijker wordt. Zeker nu we steeds vaker thuis dineren. Met een statement keukenblok zet je direct de toon.

Keukenblok, Alphenberg, The Art of Living

De keuze voor het keukenblok zet de sfeer in huis

De keuken is een centrale plek in huis. We dineren er met vrienden met familie aan de eettafel en komen er na een dag lang werken even tot rust met een glas wijn. Een luxe woonkeuken is daarom van alle gemakken voorzien, denk bijvoorbeeld aan een handige inbouwkoelkast en een mooi rvs-keukenblad waar geen krassen op zijn te zien. Zo heb je lang plezier van je prachtige keuken. Om het nog stijlvoller te maken in de keuken en het echt een gezellige plek te maken, is het belangrijk om naar de kleuren te kijken die je in huis hebt. Trek warme kleuren uit de woonkamer bijvoorbeeld door naar de keuken en kies voor een keukenblok in een soortgelijke tint. 

 

Stijlvol leer voor je keukenblok

Een trend die we zien is dat de keukens van nu steeds sfeervoller worden ingericht. In een stijlvolle en luxe woonkeuken zien we dan ook het keukenblok van leer. In plaats van kunststof of hoogglans kastjes, kun je namelijk ook kiezen voor echt leer. Het hoogwaardige materiaal gaat lang mee en maakt een echt statement in de keuken en geeft het iets unieks. Geef het geheel een stoere look door leer met metalen elementen te combineren of ga voor chic en houd de rest juist zacht. 

 Leren bekleding voor je keukenblok bij Alphenberg

Bij Alphenberg vindt je hoogwaardig leer dat geschikt is voor allerlei toepassingen, waaronder het bekleden van een keukenblok. Kies voor de klassieke kleuren zoals zwart of bruin of ga voor wat opvallender zoals geel of mint. Hier vind je meer informatie over leren bekleding voor je keukenblok: alphenberg.com  

Keukenblok, Alphenberg, The Art of Living

Editor: Media team

Datum: 08-02-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Online redactie The Art of Living

Fotografie: Alphenberg