Een luxe wellnessbeleving door Alpha Industries

Alpha Industries

Alpha Industries staat bekend om het creëren van eigentijdse wellnessbelevingen. Ze zijn dan ookal enige tijd marktleider op het gebied van trendsettende innovaties wanneer het draait om hoogwaardige wellnessproducten. Het bedrijf heeft al ontzettend vaak mee mogen werken aan verschillende indrukwekkende projecten. Een goed voorbeeld daarvan is deze wellnesstuin die zij voor de bewoners van deze prachtige woning mochten realiseren. Alpha Industries was onder andere verantwoordelijk voor de luxe sauna en de heerlijke spa. Laat je hierdoor inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk als je ervoor kiest om Alpha Industries in te schakelen.  

Upgrade van de buitenruimte 

Kenmerkend voor het exterieur van de schitterende woning zijn de grijstinten en de strakke architectuur. In de tuin zijn een loungeruimte en een terras verder geüpgraded met een de maatwerk sauna en spa van Alpha Industries. Om de wellnessproducten aan elkaar te verbinden is een overkapping geplaatst. Hieronder staat nu een spa en de sauna-ruimte bevindt hier aansluitend aan. Een lamellen dak zorgt ervoor dat tijdens alle weersomstandigheden genoten kan worden van het grote Disclosure XL-bubbelbad. Deze spa heeft massage-jets voor wel vijf personen en is aan de buitenzijde afgewerkt met een donkergrijze antraciet-kleur waardoor hij past bij de stijl van de woning.  

Luxe maatwerk sauna 

Een ander component dat ook erg goed bij het uiterlijk van de woning past is de sauna van het type Chaleur Outdoor. Dit komt door het zwartgrijze steenfineer. Eenmaal binnen komt een comfortabele warmte je tegemoet. Dit komt niet alleen door de door de twee duo infraroodstralers met dimmer, maar ook door de sfeervolle warmte van het cederhout. De banken zijn vervaardigd uit ayoushout, net als de afdekking van de saunaoven. Ook zijn in de sauna twee lange vensters geplaatst waardoor lichtinval de sauna weet te betreden en de gebruikers kunnen genieten van het uitzicht. Daarnaast maken de buitendouche en de luxe lounge-set het wellness plaatje compleet.  

Editor: Media Team RRO

Datum: 11-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Alpha Industries