Een luxe loungeset om in weg te dromen

BOREK parasols | outdoor furniture x Softline

Geen gedoe meer met losse bankjes en tuinstoelen, maar een luxe loungeset om deze zomer heerlijk in te relaxen. Als je klaar bent voor een welverdiend vakantiegevoel in je tuin, dan is een loungeset van Borek zeker geen overbodige luxe. Laat je hoofd rusten op de zachte kussens en droom in je eigen achtertuin weg naar Italië.  

Luxe louncheset, Borek, The Art of Living

De luxe loungeset van nu is modulair

De klassieke luxe loungeset ken je waarschijnlijk wel. Een fijne hoekbank waar je uitgebreid in de zon kunt liggen met kussens om in weg te zakken. Ontzettend fijn, maar de luxe loungeset van nu gaat nog een stapje verder. De loungeset van nu is namelijk modulair. Je kunt de set uit elkaar halen als je dat wilt. Ook is het mogelijk om de set uit te breiden. Handig voor een zomers feestje in de achtertuin en je geen gestress wilt over voldoende zitplaatsen. Met een stijlvolle tuinset die je naar eigen smaak kunt inrichten hoef je je daar geen zorgen om te maken. Wel zo fijn.  

Zo kies je een luxe loungeset voor in jouw tuin 

Tuinmeubels uitkiezen kan best een opgave zijn omdat er veel is om uit te kiezen. Kijk goed naar waar een luxe loungeset voor jou aan moet voldoen en met hoeveel mensen je het vaakst in de tuin zit. Als er geregeld vrienden of familie over de vloer komen is een kleine loungeset wellicht prima, maar wel met extra uitbreidingen zodat je het zelf naar wens kunt aanpassen. Kijk ook goed naar de kussens en het feit of deze waterafstotend zijn. Bij de luxe loungeset van Borek is dit zeker het geval. Ze zijn zowel water- als vuilafstotend. De chique kussens zijn daarnaast verkrijgbaar in licht- en donkergrijs zodat er altijd een tint is die bij jou past.

 

De luxe loungeset van Borek in samenwerking met designerduo Meneghello Paolelli

Bij Borek kun je nu terecht voor een speciale loungeset die gemaakt is in samenwerking met het Milanese designerduo Meneghello Paolelli. De twee sleepten al verschillende designawards binnen door hun tijdloze gevoel voor stijl. Met de nieuwe softline collectie zorgen ze ervoor dat je een beetje Italië in je eigen achtertuin creëert. 

Luxe louncheset, Borek, The Art of Living

Editor: Media team

Datum: 15-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Online redactie The Art of Living