autolift, Cardock, The Art of Living

  • CARDOK
  • Noordervaart 43
  • 2200 Herentals (België)

Een innovatieve en sierlijke autolift | CARDOK 

Ingenieur Patrick Martin startte in 2005 zijn bedrijf CARDOK op aan het Lac de Genève. Al snel verwierven hun autoliften internationale bekendheid. De spreekwoordelijke Zwitserse zin voor precisie en betrouwbaarheid was hier niet vreemd aan. Intussen zijn ze wereldwijd actief.  

autolift, Cardock, The Art of Living

CARDOK Benelux met hoofdzetel in Herentals (B) behartigt als exclusieve partner de hele Benelux markt en staat garant voor de volledige installatie en de dienst na verkoop. Alle CARDOK autoliften en parkeeroplossingen munten uit door kwaliteit, functionaliteit, en duurzaamheid. Dit onder andere door het gebruik van hoogwaardige metalen, precisie-aandrijvingen, efficiënte drainagesystemen en talrijke veiligheidsvoorzieningen die door de meest veeleisende autoliefhebbers alom geprezen wordt.  

Toegang tot garage met autolift 

Met een CARDOK Carlift rijdt je de wagen op het platform en laat je deze zakken tot op het ondergrondse niveau van waaruit je verder de garage kan inrijden. Gasten of bezoekers kunnen gewoon parkeren boven op de Carlift. In gesloten toestand is de CARDOK onzichtbaar en heeft daarmee geen visuele impact op jouw woning, tuin of oprit.  

autolift, Cardock, The Art of Living

Gedaan met riskante en moeilijke manoeuvres  

Wie over een bovengrondse garage beschikt met een beperkte oprit ervoor, is vaak genoodzaakt om complexe manoeuvres uit te voeren en zich letterlijk en figuurlijk in bochten te wringen om de wagen in of uit te rijden. In de meeste gevallen is dit ook nefast voor de bestrating. Met CARDOK CarTurn behoort dit definitief tot het verleden.  

autolift, Cardock, The Art of Living

Draaiplatform voor auto’s 

CARDOK CarTurn is een draaiplatform waarmee je de wagen vlot ter plaatse laat draaien in de gewenste richting, naar de uitrit aan de straatkant of naar de garage toe. Het draaiplatform kan afgewerkt worden met hetzelfde bestratingsmateriaal als de oprit, waardoor het onzichtbaar wordt en, meer nog, zelfs voor een esthetische meerwaarde zorgt.  

Zowel de autolift als het draaiplatform zijn verfijnde parkeeroplossingen voor jouw waardevolle wagens.  

Tekst: Mediateam
Fotografie: CARDOK

____

____

Meer projecten van CARDOK bekijken?