Verolift - Huislift

  • Verolift
  • Xavier de Cocklaan 44
  • 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle)
  • Contact:
  • Tel.: +32 (0)9 240 15 60
  • E-mail: hello@verolift.be

Een huislift voor iedereen | Verolift

Levenslang thuiswonen dankzij de huislift

Ben je opzoek naar een huislift en wil je graag inspiratie op het gebied van wat voor soort huisliften er zijn? The Art of Living laat je in dit artikel een aantal huisliften zien die ideaal zijn voor oudere mensen en mensen met een beperking. Waar verschillen de huisliften van Verolift ten opzichte van andere lift merken?

Om te beginnen zijn de huisliften van Verolift eenvoudig in gebruik en uiterst veilig. Het merendeel van de liften zijn ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook blinden en slechtzienden kunnen probleemloos overweg met onze huislift dankzij de braille bedieningsknoppen, een perfect gelijkvloerse instap en auditieve signalisatie. De huisliften van Verolift biedt alle mogelijke types, maten en uitvoeringen: zowel met draaideuren als schuifdeuren, met 1, 2 of 3 toegangen, met elektrische (Gearless) of hydraulische aandrijving. Welk type huislift je ook kiest, comfort als gebruiker staat altijd centraal!

Toepassingen huislift
De huisliften van Verolift zijn gemaakt voor eengezinswoningen, luxe villa’s, kangoeroewoningen, cohousing, kleine appartementsgebouwen, lofts en duplexappartementen, openbare gebouwen, kantoren, hotels en B&B’s & winkels.

Verolift - Huislift

Verolift - Huislift

Verolift - Huislift

Verolift - Huislift

Verolift - Huislift

 

Huisliften zijn iets trager, maar veel zuiniger
Traditionele personenliften vallen onder richtlijn ‘Liften’. Huisliften zijn echter ontworpen volgens de Machinerichtlijn(2006/42/EC). Liften met een snelheid tot 0,15 m/s vallen onder deze richtlijn. Huisliften zijn met andere woorden iets trager, maar dit biedt meteen ook een voordeel: ze zijn een pak zuiniger in gebruik dan traditionele liften. De eisen voor huisliften zijn ook minder streng, zo is een periodieke keuring niet vereist (onderhoud is wel gewenst).

Wil je een test maken?
Bij Verolift kun je 3 verschillende types huisliften testen uit in de showroom! Ervaar de hoge kwaliteit, mooie afwerking en een geruisloze, comfortabele rit.
Maak nu een afspraak in de showroom via 09 220 79 78

 

Verolift

 

Graag meer projecten bekijken van Verolift?