Een high-end autolift van Cardok

Cardok

Cardok realiseert en monteert luxe autoliften, zoals ook bij dit project in Bertrange Luxemburg. De high-end autolift is geschikt voor vrijwel ieder soort auto met een maximum tot 3 ton. Voor dit project werd de specifieke Carlift van 3x6m geïnstalleerd. Auto’s worden door middel van een remote control naar een ondergrondse kelder geleidt waar plek is voor ruim 10 auto’s.  

Ondergrondse garage met privé autolift  

Een luxe privé autolift is dé perfecte aanvulling voor autoliefhebbers die prestigewagens verzamelen en beschikken over een ondergrondse garage. Het is een luxeproduct dat staat voor gemak en bovendien comfort. Een ondergrondse garage is niet alleen praktisch kijkend naar het efficiënt gebruiken van de beschikbare ruimte, maar biedt ook veel voordelen wat betreft veiligheid. Een ondergrondse garage is niet toegankelijk voor ongewenste bezoekers, de autoliften van Cardok zijn in gesloten toestand namelijk nauwelijks zichtbaar. Behalve dat een autolift auto’s naar de ondergrondse garage vervoerd, biedt de autolift in gesloten toestand ook nog een extra parkeerplek boven op de lift. Uiteraard zal de auto verplaatst moeten worden zodra er gebruik wordt gemaakt van de autolift.  

Autolift, privé autolift, Cardok, The Art of Living

Maatwerk oplossingen 

Naast het ruime aanbod aan standaard parkeeroplossingen, ligt de sterkte van Cardok bij maatwerk. Maatwerk oplossingen die perfect passen bij de wensen en behoeften van de klant. Het team van Cardok bestaat uit ervaren engineers en designers die altijd bezig zijn met innovatie. Of het nu gaat om een particuliere installatie of zakelijk: het team creëert maatwerk oplossingen.  

 

Installatie en onderhoud Cardok autolift  

Al sinds 2005 is Cardok dé specialist als het aankomt op autolift-systemen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij nieuwbouw en bij bestaande projecten of renovaties kan een Cardok autolift worden gemonteerd. Het team van Cardok installeert en monteert een autolift in ongeveer 5 werkdagen. Hierbij worden enkel high-end kwalitatieve materialen gebruikt. Denk hierbij aan PLC, lagers voorzien van smeernippels en inductieve sensoren. Bij de installatie zorgt het team ervoor dat regenwater kan afvloeien via de raingutters naar de riolering wat de autolift dus waterdicht maakt. Vervolgens zal jaarlijks preventief onderhoud worden gepleegd zodat je jarenlang kunt genieten van je Cardok autolift.  

Editor: Media team

Datum: 09-07-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Cardok