Gashaard, M-Design, Openhaard, Sfeer, The Art of Living

  • M-Design Benelux BVBA
  • Torhoutsesteenweg 206B
  • 8210 Zedelgem België
  •  
  •  
  •  

Een heerlijke gashaard voor extra sfeer | M-Design

Wanneer je deze villa binnenstapt, onder handen genomen door WAVE architecture, waan je jezelf in een villa met gevoel van verbondenheid en ruimtelijkheid. Dit gevoel van verbondenheid is ontstaan doordat de leefruimtes nergens verbonden zijn met deuren. In de woning is er gebruik gemaakt van eikenhouten elementen, dit zorgt voor een warme uitstraling. Evenals de gashaard die in de woning is toegevoegd. Daarnaast is er ruimtelijkheid gecreëerd door het gebruik van grote raampartijen.

Ruimtelijk- en verbondenheid

Van een gevoel van verbondenheid is deze villa zeker spraken. Je wordt ondergedompeld in de prettige ambiance die er heerst. Door gebruik te maken van grote raampartijen in de gehele woningen een hoog plafond is er een gevoel van ruimtelijkheid gecreëerd. Ondanks de ruimtelijkheid van de villa is de living ingericht als een knusse plek. De op maat gemaakte tv-meubel met gashaard en boekenkast creëert een zacht, romantische flair. Ook op de bovenverdieping is ervoor gekozen de suite klein en cozy te houden. Wel is er ook hier wederom gebruik gemaakt van grote raampartijen.

Warmte in de woonkamer

Het interieur straalt, ondanks de grote raampartijen, warmte uit. In de gezellige zithoek kan je in de avond heerlijk vertoeven op de lekkere hoekbank en de heerlijke gashaard. Het strakke zwarte design van de inbouwkast vormen een mooi contrast bij de lichte elementen. Met deze ingebouwde gashaard van M-design kom je de winterdagen wel door.

Meer over M-design

M-design heeft kachels en haarden die garant staan voor betrouwbaarheid, efficiëntie, elegantie en gebruiksgemak. Wanneer je tijdens de renovatie van je huis opzoek bent naar een haard die voor sfeer en warmte in de ruimte zorgt, staat M-design voor je klaar. Zij produceren verschillende types gashaarden, inbouwkachels en centrale haarden. Door de grote variatie in modellen is er zeker wel een M-design haard die bij jou woning past.

Gashaard, M-Design, Openhaard, Sfeer, The Art of Living

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Hanne Joosen

____

____

Meer projecten bekijken van MDesign?