Woning in een landelijke stijl met een fijne afwerking, ontworpen door b+villas

Eén grote familie van professionele creatievelingen, technici en ingenieurs | b+ villas

Maatwerk, topkwaliteit en piekfijne afwerking

Droomt u vaak over uw perfecte woning? Dan droomt u vast en zeker over b+villa’s.  Het Aarschote bouwbedrijf wordt al bijna 40 aanbevolen op het gebied van luxueus wonen. b+villas kijkt verder dan alleen een allereerste kennismakingsgesprek. In de uitvoering ziet u uniek maatwerk, topkwaliteit en piekfijne afwerking in alle details.

Het familiebedrijf b+villas wordt omgeschreven als doorgedreven klantgerichtheid, ongezien maatwerk en een constante zoektocht naar de juiste sfeer en ideale architectuur. Het gespecialiseerde bedrijf is opgericht door burgerlijk ingenieur-architect en pater familias Aimé Vandepoel. Er komt heel wat kennis bij kijken om de totaalprojecten te kunnen. b+villas is dan ook één grote familie van professionele creatievelingen, technici en ingenieurs. Het familiebedrijf wordt omschreven als twee families: “Enerzijds is er een bouw- en aannemersbedrijf met gedreven vakmensen die hun stiel perfect beheersen. Anderzijds staat er een uitgebreid team van architecten, vormgevers en interieurspecialisten klaar”, vertelt commercieel directeur Kristof Vandepoel, zoon van de stichter. Wordt u al gestrest bij het denken aan een verbouwing? Geen zorgen, b+villas staat garant voor een optimale en zorgeloze begeleiding tijdens het gehele traject.


b+villas staat garant voor een optimale en zorgeloze begeleiding tijdens het gehele traject


Ruimtelijke keuken die is ontworpen door b+villas in een klassieke stijl

Moderne keuken met een piekfijne afwerking, ontworpen door b+villas


“Wij vertrekken steeds vanaf het budget van de klant”


Badkamer die is ontworpen door b+villas met een piekfijne afwerking en moderne aspecten

 

Dreamteam van architecten en ontwerpers
Het dreamteam zorgt voor uw gewenste woondroom. Uw droom betekent voor b+villas een uitgewerkte woonstijl die garant staat voor onbeperkt genieten van de ideale sfeer en leefkwaliteit. Deze stijl wordt uitgevoerd van de binnenkant en de buitenkant tot en met de inrichting, meubilering en stoffering. Alles wordt tot in de puntjes op elkaar afgestemd.  “Onze hoofdbekommernis is het creëren van de juiste woonsfeer voor iedere klant en dat vereist het doorgedreven aanvoelen van zijn wensen, behoeften en smaak”, zegt Kristof Vandepoel.  U kunt van dit team een unieke en op maat gemaakte begeleiding verwachten: zowel tijdens het ontwerpen, de realisatie en de piekfijne afwerking van de kleinste details, tot en met de finale oplevering.

Krijgt u al nachtmerries over te hoge kosten? b+villas zorgt voor een vaste prijs zonder onaangename verrassingen. Met de juiste mensen in huis wordt er een exacte prijsbepaling gedaan en deze is al bij de eerste ontwerpschets doorslaggevend. Geen te hoge bouwkosten of ondoordachte keuzes over het gebruik van exclusieve materialen. Een eerlijke prijs dankzij de permanente budgetcontrole, verregaande professionele expertise en creatieve benadering.

Overloop met een piekfijne afwerking in een landelijke stijl, ontworpen door b+villas

Doorgedreven passie en drang naar perfectie
“Renovaties zijn de helft van onze corebusiness”, vertelt Kristof Vandepoel. “b+villas is gespecialiseerd in alle mogelijke particuliere renovatieprojecten: van gemoderniseerde villa’s uit de beginjaren van de 20ste eeuw over authentieke hoeves tot herstructurering van te groot geworden woningen en facelifts van interieurs.” Uniek maatwerk en permanente budgetconrole is kenmerkend voor ieder project. b+villas is inmiddels de absolute marktleider op het vlak van villabouw in de meest uiteenlopende stijlen en oppervlaktes. Wat is voor b+villas het gewenste resultaat? Wanneer de klant de bevestiging geeft dat het uiteindelijke resultaat hun verwachtingen en droomwoning overstijgt!

 

Meer projecten van b+ villas zien?

 

___

Contactgegevens: 

  • b+villas
  • Nieuwlandlaan 19
  • 3200 Aarschot