Metalura, culimaat

Een glassysteem voor daglicht | Metalura

Ramen, ze zijn als het ware de ogen van je woning. Je kunt erdoor naar buiten kijken, maar de buitenwereld ook naar binnen. Metalura maakt het mogelijk om dankzij ramen zowel binnen als buiten te kunnen zijn. Hoe? Door slimme glassystemen in te zetten om jouw huis een verlengstuk te bieden naar buiten.

Daglicht

De bewoners van dit penthouse zijn dol op het effect van daglicht. Dit is dan ook de reden dat zij zo veel mogelijk mogelijkheden wilde creëren om daglicht in de woning te krijgen. Op het moment dat zij een terrasoverkapping wilde, waren ze bang dat dit een lastige uitdaging zou worden, omdat dit juist misschien wel de toevoer van daglicht zou verminderen. Met de oplossing van Metalura waren deze zorgen niet nodig.

Het hele jaar genieten

Zo is het penthouse nu uitgebreid met een prachtige buitenkamer. De gehele wanden van de buitenkamer zijn van glas. Dit zorgt voor veel daglicht in zowel de woning als de overkapping. Ook kunnen de bewoners, dankzij deze geheel door glassysteem afgesloten buitenkamer, 365 dagen per jaar genieten van het buitenleven en het prachtige uitzicht.

Metalura, culimaat

Ambacht en maatwerk

Bij Metalura staat ambacht en maatwerk centraal. Het bedrijf gebruikt enkel producten van eigen bodem en hebben zelfs een eigen fabriek voor de productie van de op maat gemaakte glassystemen. Doordat Metalura alle producten geheel op maat maakt is er voor iedere uitdaging en voor elke wens een oplossing.

 

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Jurrit van der Waal

____

____

Wilt u meer projecten zien van Metalura?