lift in huis, Verolift, The Art of Living

  • Verolift
  • Xavier de Cocklaan 44
  • 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle)
  • Contact:
  • Tel.: +32 (0)9 240 15 60
  • E-mail: hello@verolift.be

 

Een functionele lift in huis | Verolift

Steeds meer huizen worden gebouwd met een oog op de toekomst. Mensen willen hun huis op zo’n manier aanpassen dat ze er de rest van hun leven in kunnen blijven wonen. Er wordt gepoogd om zoveel mogelijk woonfuncties op het gelijkvloers te bouwen. Hiermee worden trappen vermeden wanneer ook de gewrichten een dagje ouder worden. In veel huizen is het echter niet mogelijk om alles op de benedenverdieping te plaatsen; een huislift vormt hierin een perfecte oplossing. Zo behouden de bewoners hun bewegingsvrijheid. Voor een huislift zijn er veel keuzes: van basismodellen tot luxueus maatwerk. Bovendien kan de lift worden gepersonaliseerd zodat het perfect in het interieur past. Op die manier zorgt Verolift voor een perfecte lift voor iedereen.

Hulpstuk met charme

Een huislift is compacter dan de liften die je gewend bent in openbare gebouwen of kantoortorens. Die liften zijn vaak gemaakt voor 20 personen die van etage naar etage gebracht moeten worden en gaan vaak met een snelheid van 1 meter per seconde omhoog. De huisliften zijn iets anders opgebouwd, maar minstens even kwalitatief. Ze gaan dan ook met een snelheid van 0,15 meter per seconde omhoog. Zo krijgt je een rustige en vlotte rit die ook zeer energiezuinig is. Door de lagere snelheid valt de huislift onder een andere richtlijn dan een personenlift, waardoor een periodieke keuring niet nodig is. Zo is de huislift echt een hulpstuk met charme.

Eigen stijl

Verolift biedt een wijde variatie aan modellen aan. Twee daarvan zijn de DomusLift en de K-Motion. Bij beide types kan je opteren voor een hydraulische of elektrische motor. Telkens kan je kiezen voor een standaardmodel die je als klant kan ontwerpen zoals je zelf wilt. Wandspiegels, fotowanden, speciale verlichting, een specifiek kleur… De mogelijkheden zijn groot. Een lift in huis mag immers geen vreemd object zijn, maar moet perfect bij de rest van het interieur aansluiten.  

Verolift

Om de kwaliteit van Verolift zelf te zien, staan er in de showroom heel wat liften, waarvan je er ook enkele kan uittesten. Je kunt in detail de hoogwaardige afwerking bewonderen, de mogelijkheden van personalisatie ontdekken en samen met de adviseurs je perfecte huislift bespreken.  

Tekst: Redactie The Art of Living
Fotografie: German Bourgeat & PSG Studio 

_____

Verolift

_____

Meer projecten bekijken van Verolift?