Een elegant interieur door een kroonluchter

De Haagsche Kunsthandel

Er komen bij The Art Of Living erg veel imposante villa’s voorbij, de ene nog mooier dan de andere. Het is belangrijk dat het exterieur en het interieur beide klasse uitstralen. Om dat voor elkaar te krijgen gaat men doordacht te werk en worden interieurs tot in detail besproken. Als alles klopt kun je spreken van een totaalconcept. Decoratie speelt daarin een belangrijke rol. Denk aan schilderijen, planten en natuurlijk verlichting. De juiste verlichting maakt het interieur. Een kroonluchter is daarvan het beste voorbeeld. Bekijk hier de projecten van de Haagsche kunsthandel, die dat duidelijk aantonen.

Kroonluchter - Haagsche Kunsthandel, the art of living

Butterfly kroonluchter

Het eerste project is een kroonluchter voor boven de eettafel in een imposante villa. De villa beschikt over veel oude elementen en daar past de Floating Crystal Butterfly kroonluchter perfect bij. De lamp werd handgemaakt om vervolgens aan de balken van het plafond gehangen te worden. Deze kroonluchter is in verschillende maten en modellen te verkrijgen, waardoor hij eenvoudig bijdraagt aan de elegantie van iedere ruimte.

Kroonluchter - Haagsche Kunsthandel, the art of living

Waterfall lamp

In een prachtige, strak ontworpen inloopkast koos men ervoor, een unieke custommade kroonluchter te plaatsen. De donkere kleuren, die werden gebruikt in de inloopkast, komen ook terug in de lamp waardoor hij compleet opgaat in het geheel. De kroonluchter bestaat uit een zwart stalen frame, waaraan echte Swarovski kristallen hangen. De kristellen hangen in verschillende lengtes, daarom wordt de lamp ook wel de Crystal Waterfall kroonluchter genoemd.

Kroonluchter - Haagsche Kunsthandel, the art of living

Spiraallamp

Bij het laatste project stond het thema goud centraal. De bewoners kozen daarom voor een hal met goud behang en koperen en gouden accenten, zonder dat het een overkill werd. Een gouden lamp mocht dan natuurlijk ook niet ontbreken. Men koos voor een prachtige spiraallamp van een groot formaat. Hierdoor werd het dé blikvanger van de ruimte. Het is kroonluchter om jaloers op te worden.

Editor: Media team

Datum: 11-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Haagsche kunsthandel