Een bijzondere tegel door chique glazuur

Douglas & Jones

Studio Piet Boon by Douglas & Jones heeft al vaker bewezen een succes te zijn. Deze collectie tegels is dan ook het resultaat van het kenmerkende creatieve handschrift van de studio en de ervaring die Douglas & Jones door de jaren heen heeft opgedaan, met betrekking tot keramische tegels. Hierdoor is de tegelcollectie een waardevolle toevoeging aan ieder interieur. Een productielijn die onder deze collectie valt is de GLAZE Tile. Zoals de naam al doet vermoeden hebben deze tegels hun spraakmakende uiterlijk te danken aan het glazuur, dat ze voorziet van een prachtig glanzend laagje, waardoor de tegels gaan schitteren.  

Authentiek voorkomen 

De artisanale GLAZE Tile heeft zijn waanzinnige voorkomen dus te danken aan het gebruik van authentieke (high gloss) glazuren. Het glazuur voorziet de tegels van een speels effect door het gebruik van subtiele kleurnuances. Daarnaast zorgen het formaat en de vorm van de tegels ervoor dat ze uitnodigen om te spelen met patronen: van rechtop tot visgraat en geblokte patronen, het is allemaal mogelijk met de GLAZE Tile. Door te kiezen voor deze tegels wordt het eenvoudig om jouw interieur persoonlijk te maken. Kies een eigen patroon uit, bepaal de kleur en beslis waar jij de tegels wil plaatsen, jouw droomwoning zal hoe dan ook realiteit worden.

Meer over Douglas & Jones 

Naast deze veelzijdige collectie kun je bij Douglas & Jones ook terecht voor andere producten. Zij beschikken dan ook over een groot assortiment tegels die vrijwel allen geschikt zijn voor gebruik tegen de muur of op de grond. Bovendien kun je ook bij het bedrijf terecht voor buitentegels. Hierdoor vormt Douglas & Jones de verbindende factor tussen het in- en exterieur. De tegels die zij produceren zijn van hoogwaardige kwaliteit en lopen vooruit op de nieuwste trends. Dit houdt in dat je altijd bij het bedrijf terecht kunt met jouw vraagstuk en zij weten gegarandeerd een oplossing te vinden.  

Editor: Media team

Datum: 01-05-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Douglas & Jones