Ebema Stone & Style

Ebema Stone&Style verbetert buitenruimtes met hoogwaardige betonoplossingen voor tuin, terras en inrit, en sinds 2021 ook voor gevel. Naast een zeer ruim gamma aan producten, stellen ze ook een uitgebreid netwerk aan bouwhandelaren, plaatsers en tuinarchitecten ter beschikking. Zij staan met hun kennis en vakmanschap klaar om klanten het juiste advies en de beste ondersteuning te geven.

Informatie over Ebema Stone & Style


1
2
3
4
5
6
previous arrow
next arrow

Beton als hoeksteen van jouw tuin.
Beton profileert zich steeds meer als een hoogwaardig alternatief voor keramische tegels en natuursteen. Vooral de combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Betontegels zijn goed te combineren met palissades, boordstenen en trap-en wandelementen. De afwerking, kleur en oppervlaktestructuur kunnen immers volledig op elkaar worden afgestemd. Dit is een ongekend voordeel voor wie resoluut kiest voor uniformiteit en een totaalconcept in de tuin.

Ontdek beton met klasse. 
Wil je de betonoplossingen in het echt zien, voelen en ervaren? Elk jaar worden er enkele Open Expo Dagen georganiseerd. Je ontdekt er alle producten, je kan jouw project bespreken met de Accountmangers en genieten van een hapje en een drankje in een gezellige setting.
Stone-style.ebema.be