Easy Drain

Easy Drain is een begrip: slimme Hollandse douchegoten en putten met een strak design. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met een hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid. Alle producten worden dan ook onderworpen aan uitgebreide tests zodat een goede garantie gegarandeerd wordt. De producten zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Eén ding is dan ook zeker: Easy Drain biedt oplossingen voor iedere badkamer.

Informatie over Easy Drain


Looox_Sliderfoto5_1200x600
Looox_Sliderfoto7_1200x600
Looox_Sliderfoto6_1200x600
Looox_Sliderfoto1_1200x600
Looox_Sliderfoto4_1200x600
Looox_Sliderfoto3_1200x600
Looox_Sliderfoto2_1200x600
previous arrow
next arrow

Kwaliteit

Door te kiezen voor Easy Drain kies je voor de meest ervaren en gespecialiseerde producent op het gebied van afvoertechniek. Met de producten van Easy Drain ben je verzekerd van kwaliteit; alle Easy Drain producten worden aan de strengste testen onderworpen. De kwaliteitszorg stopt niet bij de levering van het product zelf.

In lijn van de inspanningen ziet Easy Drain de zorg voor een goede, optisch mooie en waterdichte inbouw als vanzelfsprekend. Easy Drain beschikt veelal over EN 1253 certificaten; de hoogste norm voor functionaliteit.

Easy Drain is toepasbaar bij vrijwel iedere vloeropbouw

Easy Drain producten hebben een elegante afwerking en zijn zeer geschikt voor kleine en grote tegels. Easy Drain biedt een oplossing voor iedere badkamer, tegelvloeren, gietvloeren, vinylvloeren, beton of houten vloerconstructies en natuursteen vloeren. Je hebt de keuze uit meerdere roostervarianten in smalle en brede uitvoeringen. Het zeer hoge kwaliteit RVS is eenvoudig te reinigen.

Easy Drain douchegoten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Bovendien zijn al de douchegoten van Easy Drain eenvoudig te reinigen en kunnen ze op elke gewenste locatie in de douche geïnstalleerd worden: vrij in de vloer, tegen de wand of bij de ingang.

Meer inspiratie?

Bekijk de volledige Easy Drain collectie op www.easydrain.nl of volg ze op social media!