Duurzame, stijlvolle keuze: een zwembad met mozaïek

Willy Naessens Swimming Pools

We hechten steeds meer waarde aan de buitenruimte en dit betekent dat de tuin, qua stijl, vaak aan moet sluiten bij het in- en exterieur van de woning. Daarom wordt goed nagedacht over de beplanting, een luxe terras en een sfeervol lichtplan. Maar ook het zwembad mag natuurlijk niet achterblijven, daarom zijn ze bij Willy Naessens Swimming Pools volledig te personaliseren. Dit zou je onder andere kunnen doen door te kiezen voor een binnenbekleding van mozaïek. Het ziet er niet alleen chique uit, maar het voegt ook daadwerkelijk iets toe aan het zwembaddesign.  

Mozaïek, Zwembaden, Willy Naessens Swimming Pools

Lange levensduur 

Er valt ontzettend veel te vertellen over mozaïekbekleding voor in het zwembad. Maar het belangrijkste om te weten is dat het een erg lange levensduur heeft. Dit betekent dat het zwembad voor lange tijd het gewenste uiterlijk behoudt en dat maakt een zwembad met mozaïek veel duurzamer dan een zwembad, van Willy Naessens Swimming Pools, met een liner.  

Mozaïek, Zwembaden, Willy Naessens Swimming Pools

Persoonlijke afwerking 

Een ander voordeel van een zwembad met mozaïekbekleding is de fijnere afwerking. Bij een liner heb je plooien rond de trap, die vakkundig weg worden gewerkt, maar onvermijdelijk zijn. Bij mozaïek is dit veel eenvoudiger onzichtbaar weg te werken. Het zorgt ervoor dat het zwembad ongekende klasse uitstraalt. Daarnaast biedt een zwembad met mozaïek ontzettend veel vrijheid. Waar je met een liner kunt kiezen uit één egale kleur, kun je met mozaïek het zwembad zelf vormgeven. Denk aan een leuk logo of een mooi patroon. Alle combinaties, tekeningen en kleuren zijn mogelijk. 

Mozaïek, Zwembaden, Willy Naessens Swimming Pools

Vakmanschap  

Om het mozaïek mooi te kunnen plaatsen is vakmanschap vereist. Dit houdt in dat de kuip grondig gereinigd zal moeten worden, om een goede hechting te garanderen, en bovendien is de ondergrond van groot belang. Een goed gewapende betonmuur die volledig uitgedroogd is, is een absolute voorwaarde voor het plaatsen van mozaïek. Gelukkig beschikt Willy Naessens Swimming Pools over deze deskundigheid en alle benodigde kennis, zodat ze ieder project succesvol kunnen afronden.  

Editor: Media team

Datum: 04-05-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living