• One to sit
  Liessentstraat 4
  5405 AG Uden
  Nederland
 • Contact gegevens:
  Tel.: +31(0)413 351 272 | Bas Delfgaauw
  E-mail: info@onetosit.com
 •  

Duurzame meubels van hoogwaardige kwaliteit | One to Sit  

Het maken van binnen- en buiten meubilair met nieuwe en verschillende materialen. Duurzame meubels die zowel prachtig als comfortabel zijn met een luxe en rustgevende uitstraling. Deze meubels nodigen je uit om te genieten van de ruimte. Dat is waar One to Sit voor gaat. Praktisch en comfortabel hoeft geen reden te zijn om in te leveren op stijl volgens het bedrijf. Door unieke designs vervaardigd uit eerlijke en duurzame materialen die tot in detail zijn afgewerkt, zijn de producten van  Oneto  Sit  alles wat je nodig hebt.  

Tijdloos 

De meubelen van One to Sit zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zijn ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit. De materialen waar het bedrijf mee werkt zijn vervaardigd uit eerlijke en duurzame materialen. Hierdoor zijn de meubelen niet alleen mooi, maar ook sterk en duurzaam. Door het simpele en functionele design zijn de meubelen van One to Sit een tijdloze keuze. Doordat de duurzame meubels van One to Sit buiten en binnen gebruikt kunnen worden kun je de huiskamer vloeiend laten overlopen in de buitenruimte, tuin, terras of zwembad.  

One to Sit 

One to Sit is een Nederlandse producent van pure en tijdloze binnen- en buitenmeubelen. De gehele collectie bestaat uit eerlijke en duurzame materialen die tot in detail zijn afgewerkt. Het is een staaltje van Puur Nederlands Vakmanschap. Het bedrijf streeft naar innovatie en sustainability in al haar producten. Hierbij behouden ze de belofte van het kwaliteitsniveau waar One to Sit voor gekend is. Ze streven ernaar om de individuele wensen waar te maken. Met een breed assortiment aan duurzame meubels voor buiten en binnen maak je met One to Sit één geheel in en rondom je huis. 

 

Tekst: Ieke Hoekstra
Fotografie: One to Sit

___

One to sit

___

Wil je meer projecten van One to Sit bekijken?