Duurzaam dak

Een dak boven je hoofd, dat is toch wel één van de meest primaire behoeften van de mens. De meeste mensen beseffen dat een goed dak kan bijdragen aan duurzaamheid, de algehele gesteldheid van de woning (waterdichtheid) en veelzijdigheid (bijvoorbeeld door toepassing bij een zwembad). Denkt u dat uw dak misschien toe is aan renovatie of wil u de mogelijkheden verkennen rondom de afwerking van een afdak, tuinhuis, parkeergarage of zwembad? Dan ben u bij Ben Roos Dakbedekking uit Lisse aan het juiste adres.

Advies op maat

De experts van Ben Roos inspecteren uw daken en geven advies over renovatie en/of de toepassing van een nieuwe dakdekking door middel van toepassing met bitumen. Het dak vormt met name in het kader van duurzaamheid een schil waarbij energie niet verloren mag gaan. De bitumen die door Ben Roos worden aangelegd, worden daarom vakkundig aangebracht en zij zijn daarbij voorzien van de benodigde certificeringen. De bitumen die worden gebruikt kennen een ijzersterk karakter en zijn daarbij waterdicht.

Levensduur van het dak

Woont u in de omgeving van Lissen en twijfelt u over de staat van uw daken? Aarzel dan niet en neemt direct contact op met de experts van Ben Roos. Zij zullen uw dak objectief beoordelen en daarbij beogen dat de levensduur van uw dak met jaren wordt verlengd! Dakbedekking Lisse, de professie en de streek kennen maar één noemer en dat weten veel tevreden klanten inmiddels.

Dak verduurzamen

Bent u niet direct opzoek naar een expert die uw dak inspecteert op onderhoud, maar oriënteert u zich bijvoorbeeld ten aanzien van uw dak in combinatie met duurzaamheid? Laat u dan informeren door Ben Roos over gebruik van zonnepanelen of dakisolatie. De totaaloplossingen zorgen voor een gegarandeerd positief rendement, waarmee u direct geld gaat besparen!

Zonnepanelen

Kortom teveel voordelen die allemaal begin met het dak boven uw hoofd. Bent u benieuwd of uw dak toe is aan onderhoud of wilt u de mogelijkheden verkennen omtrent het verduurzamen van uw woning middels zonnepanelen? Laat dan direct een dakinspectie uitvoeren, waarna de professionals van Ben Roos u volledig ontzorgen zodat u veilig, duurzaam en op een fraaie manier kunt leven met een dak boven uw hoofd.