Dutch Walltextile Company

Dutch Walltextile Company (DWC) werd in 2014 opgericht uit passie voor textiel en interieurs. Het bedrijf is internationaal bekend door het produceren van het meest fijne en luxe wand textiel bestemd voor high-end interieurs. Dutch Walltextile Company herinterpreteert een traditioneel product door vakmanschap en elegantie te combineren met een eigentijdse stijl.

Informatie over Dutch Walltextile Company


DutchWalltextile_slider6
DutchWalltextile_slider8
DutchWallTextile_slider4
DutchWalltextile_slider9
DutchWalltextile_slider5
DutchWalltextile_slider7
DutchWallTextile_slider1
DutchWalltextile_slider10
DutchWallTextile_slider2
DutchWallTextile_slider3
previous arrow
next arrow

Rijkdom

Met een unieke collectie in kleuren en texturen brengt Dutch Walltextile Company het tijdperk van rijkdom in het interieur terug. Met een knipoog naar de Gouden Eeuw, waarin de internationale handel een vlucht nam en Nederlanders de wereldzeeën trotseerden op zoek naar nieuwe stoffen. Nu reist DWC de wereld over met als resultaat een prachtige collectie van onder andere Indiase zijde, Italiaans fluweel en Belgische suède. Dutch Walltextile company werkt samen met de beste wevers over de hele wereld, waardoor de hoge kwaliteit van de producten verzekerd is. De mooie producten van Dutch Walltextile zijn tijdloos en een aanvulling op elk interieur.

DWC raadt klanten altijd aan om het wantextiel aan te laten brengen door een professionele behanger die ervaring heeft met het aanbrengen van wandtextiel. Voor het beste resultaat brengt Dutch Walltextile Company u graag in contact met kundige professionals.