previous arrow
next arrow
Slider

Dutch Walltextile Company

Dutch Walltextile Company (DWC) werd in 2014 opgericht uit passie voor textiel en interieurs. Het bedrijf is internationaal bekend door het produceren van het meest fijne en luxe wand textiel bestemd voor high-end interieurs. Dutch Walltextile Company herinterpreteert een traditioneel product door vakmanschap en elegantie te combineren met een eigentijdse stijl.

Rijkdom

Met een unieke collectie in kleuren en texturen brengt Dutch Walltextile Company het tijdperk van rijkdom in het interieur terug. Met een knipoog naar de Gouden Eeuw, waarin de internationale handel een vlucht nam en Nederlanders de wereldzeeën trotseerden op zoek naar nieuwe stoffen. Nu reist DWC de wereld over met als resultaat een prachtige collectie van onder andere Indiase zijde, Italiaans fluweel en Belgische suède. Dutch Walltextile company werkt samen met de beste wevers over de hele wereld, waardoor de hoge kwaliteit van de producten verzekerd is. De mooie producten van Dutch Walltextile zijn tijdloos en een aanvulling op elk interieur.

DWC raadt klanten altijd aan om het wantextiel aan te laten brengen door een professionele behanger die ervaring heeft met het aanbrengen van wandtextiel. Voor het beste resultaat brengt Dutch Walltextile Company u graag in contact met kundige professionals..

____

Meer projecten bekijken van Dutch Walltextile Company?

 

Open woning

In het ontwerp van de open woning wordt gebruik gemaakt van andere kleuren en materialen dan wat de bewoners in hun andere huis hebben. Juist omdat deze woning minder zal worden gebruikt is er gekozen voor een hele andere aanpak.

Kunstzinnig geheel met vier elementen

Het is een kunstzinnig geheel geworden, dat tot in detail klopt en waarin een groot aantal prachtige schatten schuilen. In een van de kamers is bijvoorbeeld een aquarelschilderij van acht meter breed opgehangen, dat een van de vier elementen: water, in het huis onderstreept.

High end interieur

Herman Peters Interiordesign realiseerde een high end interieur voor een villa in Noord-Holland, met mooie details en een strakke afwerking. In combinatie met de warme sfeer van het exterieur ontstond er een harmonieus, kloppend geheel.

 

Dutch Walltextile Company


“Met een unieke collectie in kleuren en texturen brengt Dutch Walltextile Company het tijdperk van rijkdom in het interieur terug.

 ___

Contactgegevens:

  • Dutch Walltextile Company
  • Jarmuiden 7
  • 1046 AC Amsterdam

 


Web editor: Media team     |

Datum: 25 | jun | 2020


Tags:

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!