DRT Gietvloeren, Gietvloer betonlook, gietvloeren
DRT Gietvloeren, Gietvloer betonlook, gietvloeren
DRT Gietvloeren, Gietvloer betonlook, gietvloeren
DRT Gietvloeren, Gietvloer betonlook, gietvloeren
DRT Gietvloeren, Gietvloer betonlook, gietvloeren
DRT Gietvloeren, Gietvloer betonlook, gietvloeren
DRT Gietvloeren, Gietvloer betonlook, gietvloeren
DRT Gietvloeren, Gietvloer betonlook, gietvloeren
DRT Gietvloeren, Gietvloer betonlook, gietvloeren
previous arrow
next arrow
Slider

DRT Gietvloeren | Gietvloer betonlook

DRT Gietvloeren combineert design en gietvloeren op een innovatieve manier. Het familiebedrijf dat sinds 1983 actief is, wordt momenteel geleid door de tweekoppige directie Pietjan en Andriette Dobbelsteen. Het grote voordeel van dit bedrijf is dat er korte lijnen zijn, waardoor er snel gehandeld kan worden. Constante innovatie en beslissingen voor de lange termijn zijn kenmerkend voor de werkwijze.

In verschillende soorten projecten worden de gietvloeren van DRT gebruikt. Zo vind je de vloeren terug in de design omgeveving (zakelijke design vloeren en consumentenvloeren) en in technische omgevingen. Naast dat de vloer praktisch is, is het natuurlijk ook echt een lust voor het oog.

Innovatie is een van de grootste kenmerken binnen DRT. Keer op keer maakt DRT dit gegeven waar. Zo hebben ze de eerste gietvloer in een woonkamer al geplaatst in 1987 en waren ze de eerste partij in de Benelux met een eigen oplossingsgerichte DRT SOS (Service, Onderhoud en Schadeherstel) afdeling. Deze afdeling is werkzaam voor de gehele (kunststof) vloerenbranche. Daarnaast is het ook nog zo dat DRT de eerste ultradunne esthetische betonlaag heeft uitgevonden. Voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gietvloeren, ben je bij DRT zeker op het goede adres.

___

Meer projecten zien van DRT Gietvloeren met verschillende exclusieve gietvloeren?

  • |
  • |

 

Bijzondere gietvloer badkamer

In dit landhuis heeft DRT Gietvloeren de gietvloer verzorgd. Dit keer in een levendige badkamer, waar het badkuip lijkt te drijven door de bijzondere gietvloer.

Hedendaagse villa

DRT realiseerde in deze woning de vloer die op verschillende plekken terugkomt. Deze is uitgevoerd in de hoofdkleur van de woning, namelijk zwart.

Zwevende villa

In verschillende vertrekken van deze bijzondere villa zijn vloeren van DRT terug te vinden.

Perfecte gietvloer

De eenheid in deze woning wordt gecreëerd door de vide, maar ook zeker door de gietvloer. De witte vloer is door het hele huis terug te vinden wat er voor zorgt dat de ruimtes met elkaar verbonden zijn.

Exclusieve gietvloer

De exclusieve grijze gietvloer, die door DRT Gietvloeren is verzorgd, is terug te vinden door de gehele villa. Dit zorgt voor een rustige uitstraling.

Lichte gietvloer

Deze moderne bungalow in de bossen is een werkelijke droomwoning. Net als het exterieur, moest het interieur een moderne, strakke uitstraling krijgen. Mede dankzij de lichte gietvloer van DRT Gietvloeren, is het eindresultaat verbluffend.

Betonlook vloer

Deze villa straalt een oase van rust uit. De vloeren van DRT liggen over de gehele verdieping hierdoor komen de naadloze vloerafwerkingen mooi tot zijn recht. De witte teint van de vloer zorgt ervoor dat deze betonlook een natuurlijke uitstraling heeft.

Gietvloer betonlook

Deze luxe villa is gelegen in een omgeving van veel natuur. Het design van deze woning is gedaan door Lab32 architecten. DRT leverde de prachtige licht grijze gietvloer met een betonlook.

Naadloze betonlook gietvloer

Deze, voorheen, gedateerde jaren-zeventig-villa is gerenoveerd tot een comfortabel, eigentijdse gezinswoning. De naadloze gietvloer draagt bij aan het industriële karakter van de woning, maar doet niet af aan de warme sfeer.

Gietvloer op maat

In dit mooie pand van Edufax is gekozen voor een prachtige gietvloer van DRT Gietvloeren. De vloer is overal gegoten, wat voor veel rust in de ruimtes zorgt. Edufax heeft oog voor detail, stijl, omgeving, duurzaamheid en gebruiksgemak. Een perfecte match met DRT Gietvloeren dus!

 

 

DRT gietvloeren, gietvloer betonlook, gietvloer

Pietjan en Andriette Dobbelsteen


“We hebben passie voor ons vak en dragen het ambacht met trots uit!”

 

 

 

___

Contactgegevens:

  • DRT Gietvloeren
  • Vughterstraat 280
  • 5211 GR ‘s-Hertogenbosch

 


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 19 | sep | 2018


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Haagsche kunsthandel


Haagsche Kunsthandel, is expert in kristallen verlichting, met als specialisatie exclusieve kroonluchters…

Victor


Victor is de perfecte partner op het gebied van renovaties…

Villabouw Sels


Villabouw Sels uit België dé geschikte partner voor exclusieve villabouw of renovatie…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!