Droomhuis, VloerenExclusief, The Art of Living

  • VloerenExclusief
  • Schutsboomstraat 61
  • 5374 CB Schaijk

Droomwoning met prachtige vloer | VloerenExclusief

Dit bijzondere landhuis kent een rijke geschiedenis en vele functies, voordat het werd omgetoverd tot deze in detail gerenoveerde woning. Het pand werd gebruikt als pedagogische school en het kreeg de functie van sociaal centrum, voordat het in handen kwam van de huidige eigenaars. Om de geschiedenis eer aan te doen hebben de eigenaren het huis naar eer hersteld, waarbij ieder aspect even veel aandacht heeft gekregen. Waaronder ook de vloer van VloerenExclusief. Deze is met zorg uitgekozen en levert een belangrijke bijdrage aan de compleetheid van het interieur van deze droomwoning.

Moderne maar toch authentieke woning

Doordat het pand al 108 jaar oud is vonden de bewoners het belangrijk dat het landhuis een moderne uitstraling kreeg, naar hun eigen wens. Maar tegelijkertijd wilden zij ook dat de originele en authentieke kenmerken wel opnieuw vervaardigd zouden worden. Waardoor ze ervoor hebben gekozen om samen te werken met een professionele architect die de krachtigste onderdelen van de droomwoning wist te benadrukken en naar wens wist te vormen.

Overloop van ruimtes

Uiteindelijk is deze ruime droomwoning zo ontworpen dat de ruimtes soepel in elkaar overlopen. De op maat uitgezochte vloer draagt bij aan dit effect. Op de benedenverdieping ligt een prachtige eikenhouten vloer, met vloerverwarming, die zich vloeiend verspreid over de ruimtes. Ook boven is gekozen voor een houten vloer wat de andere houten accenten benadrukt en versterkt.

De perfecte vloer

Deze passende vloer is gelegd door VloerenExclusief. Zij hebben geholpen bij het hele proces van de selectie tot aan de bewerking van de planken. Doordat ook zij ook erg veel oog voor detail en afwerking, passen alle gekozen vloeren perfect in ieder huis. Wat bijdraagt aan de persoonlijke beleving die iedere bewoner voor ogen heeft.

Tekst: Redactie The Art of Living
Fotografie: VloerenExclusief

____

Vloeren Exclusief

____

Meer projecten van VloerenExclusief bekijken?