droomkeuken, Culimaat, high-end kitchen, luxe, exclusieve keuken, kookeiland, marmer

  • Culimaat High End Kitchens
  • De Enst 7
  • 5258 BM Berlicum

Droomkeuken met marmer | Culimaat

Deze prachtige droomkeuken zorgt voor een mooie eenheid in de woning. Het kookeiland van marmer, de eikenhouten vloer en de luxe apparatuur zorgen voor een bijzonder totaalplaatje. Culimaat realiseerde deze keuken in samenwerking met interieurarchitect Dieter Vander Velpen.

Kookeiland

Wat meteen opvalt is het grote kookeiland. Deze wordt gepresenteerd als één groot blok dat uitgevoerd is in de marmersoort Armani Brown. De keuze voor deze natuursteen was snel gemaakt. Dieter Vander Velpen koos ervoor om het marmer ook door te trekken in de master bedroom, waardoor er een mooie eenheid ontstaat in de woning.

droomkeuken, Culimaat, high-end kitchen, luxe, exclusieve keuken, kookeiland, marmer

Kloppend totaalplaatje

In de droomkeuken contrasteert het rijke marmer op een unieke wijze met de visgraatvloer van eikenhout. Daarnaast is ook de achterwand van de keuken een plaatje op zich. De apparatuur is fraai weggewerkt en er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De belijning loopt naadloos over, waardoor nogmaals wordt bewezen waar keukenspecialist Culimaat toe in staat is. Deze droomkeuken klopt tot in het kleinste detail.

Exclusieve keukens

Culimaat is dé specialist op het gebied van exclusieve keukens. Het bedrijf streeft een bijzondere visie na. Ze geloven namelijk in de mogelijkheid van materialen. Hierdoor worden de meest unieke designs gecreëerd. Zo wordt er vaak geëxperimenteerd met materialen als hout, marmer, leer en staal. Ook in deze droomkeuken wordt maar weer eens bewezen dat het bedrijf uniek is in haar soort.

droomkeuken, Culimaat, high-end kitchen, luxe, exclusieve keuken, kookeiland, marmer

 

Tekst: Culimaat
Fotografie: Culimaat

___

droomkeuken, Culimaat, high-end kitchen, luxe, exclusieve keuken, kookeiland, marmern

___

Meer high end kitchens van Culimaat bekijken?