Thuis fitness, Technogym, Sporten, Design fitnessapparaten, Innovatief

  • Technogym
  • Essebaan 63
  • 2908 LJ Capelle aan den IJssel
  • Technogym België
  • Ikaroslaan 25
  • 1930, Zaventem

Droomhuis met een thuis fitness | Technogym

Dit droomhuis is prachtig ingericht met meubilair, lampen en tuinmeubelen van Meijs Wonen. Het is één geheel en helemaal in de stijl van de opdrachtgevers. Ook beschikt deze prachtige villa over een groot buitenzwembad en een thuis fitness. De apparaten in de thuis fitness zijn gerealiseerd door Technogym. Alles in deze woning straalt luxe en genot uit!

Sporten in eigen huis

De bewoners beschikken over een riant buitenzwembad en kunnen hier goed hun conditie op peil houden. Een andere faciliteit in deze prachtige villa is de thuis fitness met een loopband van Technogym. Door deze fitness bij je thuis hoef je niet  de deur uit en kun je op ieder moment van de dag even de home fitness induiken. Vóór je werk nog even sporten is dus een optie. Hierna kun je een lekkere frisse duik nemen in het zwembad en je bent klaar om de dag te beginnen.

Verbinding in de villa

De villa straalt een moderne en warme sfeer uit en je hebt prachtig uitzicht op de tuin. Het mooie aan deze villa is de verbinding met binnen en buiten. Als je in de woonkamer zit, heb je door de grote glazen wand goed uitzicht op de tuin. De tuin van de villa loopt door in een natuurgebied. Binnen worden alle ruimtes verbonden door de matte gietvloer die in elke ruimte van het huis is gelegd.

Kwaliteit producten

De producten van Technogym worden altijd geproduceerd in samenspraak met de opdrachtgever. Technogym kijkt echt naar jou als persoon. In het hele proces worden er allerlei elementen gecombineerd, zoals nauwkeurigheid, behendigheid en veiligheid. Dit heeft ervoor gezorgd dat Technogym de hoogste internationale kwaliteitscertificering verkregen heeft. Ze staan voor kwaliteit, innovatie en produceren geen gewoon fitnessapparaat, maar een hoogwaardig designproduct.

 

Tekst: Eef Schellens
Fotografie: Dré Wouters

____

Thuis fitness, Technogym, Sporten, Design fitnessapparaten, Innovatief

____

Meer projecten zien van Technogym?