Drie recente en spraakmakende B2B-projecten van Augustijns

Augustijns Keukens & Interieur

De interieurprojecten van Augustijns zijn te herkennen aan hun duidelijke stempel. We hebben het hier over het vakmanschap waarmee de interieurontwerpen vorm krijgen, het oog voor detail en de unieke materialen die worden gebruikt. Hierdoor weten ze keer op keer een adembenemend geheel te creëren en het portfolio is dan ook werkelijk indrukwekkend. Om je daar een beter beeld van te geven lichten we graag drie van hun meest recente projecten uit. Het zijn allemaal prachtige B2Bprojecten die werden gebouwd volgens een doordacht ontwerp. 

Ontwerp, interieur, Augustijns Keukens & Interieur

Luxe woonresidenties

Het project Lake District bestaat uit drie hoogwaardig afgewerkte woonresidenties, gelegen in Knokke-Centrum. De drie gebouwen staan voor een unieke combinatie tussen water, groen en luxueuze materialen. De hoogbouw is naar het ontwerp van een internationaal gerenommeerd architectenbureau Arcas. Het bureau garandeert keer op keer moderne woonluxe met een tijdloze klasse, deze gebouwen zijn daar het perfecte voorbeeld van. Augustijns is dan ook trots om hier onderdeel van uit te mogen maken. 

Ontwerp, interieur, Augustijns Keukens & Interieur

Indrukwekkend totaalconcept 

Een ander project dat mede door Augustijns tot stand kwam is het Cip Cadix5. Dit bouwblok vervult een prominente positie in de stad en daarom herbergt het project een rijke verscheidenheid in typologieën en bouwstijlen. Het blok bestaat uit vijf grote gebouwen die allemaal eer doen aan hun omgeving en elkaar niet voor de voeten lopen. De overeenkomsten van de gebouwen worden in het ontwerp benadrukt en dat uit zich in een indrukwekkend totaalconcept. 

Ontwerp, interieur, Augustijns Keukens & Interieur

Spelen met illusies 

Het laatste project; Ban, is een ontwerp van een Japanse architect Shigeru Ban. Hij staat bekend om het gebruik van hernieuwbare materialen en zijn liefde voor hout. Dit gebouw kenmerkt zich dan ook aan zijn houten gevelbekleding. Bovengronds bestaat het project uit twee losse gebouwen, die ondergronds aan elkaar verbonden zijn geraakt. Er wordt dan ook gespeeld met illusies en dat leidt tot een spraakmakend geheel.  

Editor: Media team

Datum: 11-05-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living