previous arrow
next arrow

Douglas & Jones

Douglas & Jones maakt in samenwerking met verschillende partners en hun jarenlange ervaring nieuwe projecten. De tegels lopen vooruit op de nieuwste trends en zijn het begin van een nieuw interieur.

Voor wanden en vloeren met karakter

Douglas & Jones is de verbindende factor wanneer het gaat om uw interieur en exterieur. Door de tegels worden deze ruimtes aan elkaar verbonden of juist gescheiden, alles is mogelijk. De collectie is erg ruim en zorgt daarom voor een groot assortiment waardoor er voor elke woning, maar ook elke stijl een bijpassende tegel te vinden is. De tegels zijn natuurlijk functioneel en ook geschikt als wandtegels. Daarnaast heeft het bedrijf samenwerkingen met vtwonen en Studio Piet Boon en hierdoor zorgen zij voor unieke ontwerpen en mogelijkheden.

Karakteristieke buitenvloeren

De tegels zijn functioneel en zorgen er daarom voor dat deze in het interieur en exterieur gebruikt kunnen worden. Samen met vele specialisten zijn de tegels ontworpen en gecreëerd en daarbij is aan alle details gedacht. Door de Outdoor collectie welke nauwsluitend aansluit op de andere collecties kan je interieur verlengd worden naar buiten.

One by one

De serie One by One van Douglas & Jones is een exclusieve collectie met een enorme veelzijdigheid. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. De tekening van de tegel komt op zowel vloer als wand fantastisch tot zijn recht door minimale onderbrekingen.

Motto by Mosa

De ontwerpers van Mosa ontwikkelden in nauwe samenwerking met Douglas & Jones een gloednieuw merk; Motto by Mosa. Dutch design vloer- en wandtegels, speciaal voor de badkamer en vloeren van woonkamers, keukens en hallen. Door het unieke samenwerkingsverband zijn de ‘Motto by Mosa’-tegels binnenkort te zien en verkrijgen in zestig showrooms in Nederland.

____

Meer projecten van Douglas & Jones bekijken?

 

Douglas & Jones

Douglas & Jones


“Vooruitlopend op de interieur trends, staan onze tegels altijd aan de basis van een stijlvol interieur”

___

Contactgegevens:

  • Douglas & Jones
  • |


Web editor: Media team     |

Datum: 22 | feb | 2021


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

SAPA by Hydro


SAPA by Hydro Combineer design met efficiëntie en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren Ramen en deuren moeten naadloos aansluiten bij de architectuur en geven karakter aan de woning. Details zijn belangrijk. Terwijl je investeert in mooi design, bespaar je op energie en denk je aan het milieu. Naast een mooi design, biedt SAPA ramen […]

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!